Hrabalka007 | Komentáře u knih | Databáze knih

Hrabalka007 Hrabalka007 komentáře u knih

Sestry Sestry Bernard Minier

Výborná kniha. Zatím to nejlepší, co jsem od něj četla.

07.04.2023 5 z 5

Na okraji propasti Na okraji propasti Bernard Minier

Chtělo to aspoň o 100 stran zkrátit. Zdálo se mi to zdlouhavé, konec naopak až příliš rychlý. Ale přečtu zase jeho další knihu.

16.02.2023 2 z 5

Slyšet jeleny zpívat Slyšet jeleny zpívat František Šmehlík

Za mě super detektivka. Velmi dobře se četla.

16.09.2022 5 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Velmi zajímavá a dobře se čtoucí detektivka. Hodně stran, ale četla se jedním dechem.

05.08.2022 4 z 5

Pod Palcem Pod Palcem Jarmila Pospíšilová

Zpočátku jsem se nevyznala v postavách. Každá kapitola začala příběhem někoho jiného a většinou se jednalo jen o křestní jména. Dost dlouho jsem si nebyla jista, kdo je to Viktor.
Vraha jsem uhádla asi ve 3/4 knihy, když jsem se konečně zorientovala, kdo je kdo a jaký mají mezi sebou vztah. Ale dám paní Pospíšilové ještě šanci a něco si od ní přečtu. Teď už budu vědět, kdo je Viktor :)

23.06.2022 3 z 5

Kočka myši nenechá Kočka myši nenechá Marie Rejfová

Dobrá oddechovka.

16.05.2022 4 z 5

Stopařův průvodce Galaxií Stopařův průvodce Galaxií Douglas Adams

Sci-fi normálně nečtu. Nějak mě nedokáže nadchnout. Ale toto! Dávám 100%. Kniha mi připadala strašně krátká. Ještě že má pokračování.

08.02.2022 5 z 5

Čtvrteční klub amatérských detektivů Čtvrteční klub amatérských detektivů Richard Osman

Celá kniha se mi líbila, asi proto, že jsem už věkem blízko k hlavním hrdinům. Ale ten konec mě trochu zklamal. Přesto jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

08.02.2022 4 z 5

Babičky na tahu Babičky na tahu Judy Leigh

Líbilo.

08.02.2022 4 z 5

Loutkové divadlo Loutkové divadlo M. W. Craven

Moc se mi to líbilo; přestože tento typ rozuzlení nemám ráda, četla jsem jedním dechem.

24.01.2022 5 z 5

Homunkulus Homunkulus Jindřiška Ptáčková

Trochu jsem se ztrácela při přeskakování mezi jednotlivými hrdiny. Ale další její knihu si přečtu.

23.12.2021 3 z 5

Případ čurací panny Případ čurací panny Jitka Ludvíková

Strašně moc postav, občas jsem se mezi nimi ztrácela. Ale jinak dobrý.

20.11.2021 3 z 5

Ještě to nebalím, vzkazuje babička Ještě to nebalím, vzkazuje babička Judy Leigh

Happy end by se mi líbil víc.

16.11.2021