hurikan123 komentáře u knih
klasická napínavá clareovka použitelná i jako komplikovaný román
bavilo to i moji mamku, ale vyrost jsem z toho
pěkný doplněk pro svět šesti vran ten poslední příběh byl nejlepší
klasický zabijácký příběh okořeněný trochou nových postav. nemám co vytknout
tahle knížka je boží - akční, netradiční i romantická
už jsem to četl jednou dřív, ale rozhodně se vyplatí si tohle přečíst podruhé, je to občas docela zmatené
moc se mi líbil konec - podobná nostalgie jako u Mechanické princezny
když už jsem četl nástroje smrti bylo to celkem předvídatelné , ale začetl jsem se a líbilo se mi to
tak tohle bylo prostě geniální...
nejvíce mě zaujal epilog - z něho mám takový zvláštní pocit... taková divná nostalgie... bylo to napínavé, tajemné, dobrodružné, úchylné, romantické, skvěle vymyšlené, nejlepší z trilogie kdybych mohl dal bych 6 hvězd
musím říct že jsem fandil Jemovi. je divné, že i když jsou zasnoubení, pořád si vykají... jinak skvělý romantický (úchylný a tajemný) příběh. doporučuji! vrhám se na další díl!!!
parádní fantasy román se skvělým prostředím. vřele doporučuji!!!
napínavé pokračování rudé královny - čím dál víc mi to připadá jako hunger games doplněné jednou úchylárnou a jednou smrtí (jaká náhoda, že u stejného člověka). zarazil mě konec knihy - ale tak to má přece. být moc se těším na další díl, zajímá mě, co vyroste z Shadea juniora, a jak to celé vlastně skončí. dopručuji!
skvělé pokračování napínavé série, doporučuji si před touhle přečíst ještě Alchymistu, jinak opravdu dokonale související kombinace magie a historie
vtipná a zajímavá Pratchetovka, akorát slabší konec. možná jsem ho jen nepochopil.
připomíná mi hunger games, moc rád jsem si ji přečetl. zajímavý a nečekaný konec. přímo LÁKÁ k dalšímu čtení
tajemné a napínavé pokračování série podzemí s velkou dávkou fantazie - koho by tenhle příběh mohl napadnout! (nic ve zlém)
sice jsem všechno věděl a přečetl jsem to za odpoledne ale líbilo se mi, že to knížka pěkně shrnovala.