hzd komentáře u knih
Moc hezká knížka. Jen mě trošku štval Vlado se svým sobeckým chováním. Přece tím že děti vyrostou tak se o ně rodiče nepřestanou zajímat a pomáhat jim když je třeba.
Moc milé a úsměvné čtení. Krátké kapitolky mi vyhovovaly.
Mě knížka bavila. Krátké povídky o životě jedné rodiny v průběhu 17 let. Výstižné, ze života a dost často jsem si musela říct, to je jako u nás doma. Za mě super, knížka mi mile pomohla překonat kousek karantény.
Hezky a mile napsaný román. Spíše taková oddechovka
Nádherná knížka. Hlavně ta část z minulosti. To Španělsko mě dostalo. Lucinda opět nezklamala.
Některé povídky se mi líbily více, jiné méně. Třeba povídka od Petry Soukupové, ta byla super. Jsem ráda, že tu mám od ní připravenou její novou knížku, už se na ní moc těším.
Krásná knížka. Jen škoda těch ztracených let. Téma druhé světové války mě nepřestane snad nikdy bavit.
Nejdříve se mi do knížky moc nechtělo ale nakonec mě mile překvapila. Četla se hezky.
To byla tak krásná knížka, to jsem vůbec nečekala. Moc mě bavila a četla bych klidně dál a dál.
Tak tahle knížka mi dala zabrat. Vyprávění očima chlapce se mi líbilo, ale příběh jako takový z toho mi běhal mráz po zádech. O to hůř že je to podle skutečné události. Kde všichni byli aby jim pomohli ?
Uf to byla zase síla. Benovi jsem fandila ale co Otto ? Takový hajzl se hned tak nevidí. Co z celkem normálního kluka může udělat válka a uniforma ? Super čtení ale raději teď sáhnu po nějaké odpočinkové knížce. Mám toho plnou hlavu.
Aristokratka opět nezklamala. Byla to sranda. Jejich výlet do Holandska mě moc bavil. Díky tomu že jsem před pár dny viděla film natočený podle prvního dílu jsem si postavy pěkně představovala a o to víc si čtení užila. Těším se na pokračování.
Tak takhle napínavou knížku jsem dlouho nečetla. Moc se mi líbila, je hezky napsaná, nedá se přestat číst. Děj knížky tak pěkně plyne. Dům pro mě byl až hrůzostrašný, tam bych rozhodně bydlet nemohla. A kam bych dala všechny ty moje knížky ?
Krásný ale smutný příběh. Přečteno za dva dny. Za tak rychlý a useknutý konec dávám o hvězdičku méně. Ještě alespoň padesát stránek navíc by to chtělo, abysme se dozvěděli, jak to vlastně s Elsou dopadlo.
Super česká detektivka z jihočeské vesničky. Knížka je napínavá až do konce, žádný krvák. Dobře se čte a určitě se vydám do knihovny pro další.
Kniha povídek ze života bohužel na smutné téma. Čte se ale dobře nemohla jsem se odtrhnout, přestože je opravdu dost depresivní.
Děkuji své nejlepší kamarádce, že mi půjčila tak nádhernou knížku. Autorku jsem vůbec neznala a jsem nadšená. Dávám si jí do oblíbených a určitě si od ni přečtu další knihu. Ta vůně skořicových plantáží a oceánu došla z Cejlonu až ke mně.
Mám Halinu ráda, proto mě tato oddechovka potěšila.