i.stefany komentáře u knih
Lehkou formou napsané příběhy černých kluků a bílých holek. Troufám si říct, že to je ve skutečnosti opravdu tak, jak paní Pekárková popsala. Líbily se mi věty, kde mluvili černoši, fakt je slyšíte, to jejich šišlání a nejvíc když jeden pronesl doma novej pozdrav, kterej se někde naučil, to mě fakt dostalo. :-) Knížka je příjemná, odpočinková.
Příběhy o kočičích kamarádech. Veselé, smutné i dojemné. Krásná kniha.
Z knihy mám smíšené pocity, nejprve to vypadalo nadějně na takový ten reálný příběh, ale brzy se to změnilo až na ubohost. Určitě mi příběh nepřipadal strhující a taky jsem se nějak nemohla ztotožnit s tím, že by hrdinka byla schopna se změnit o 100%.
Jednoduchá detektivka, jedna zápletka, málo postav. Přečetla jsem velmi svižně, ale nic moc ve mně kniha nezanechala.
Pěkná knížka, ráda čtu knihy na toto téma. Jen kroutím hlavou nad naivitou hlavní hrdinky. Jednou se spálila a naivně se vrhá do stejné řeky podruhé. Nicméně se mi četlo pěkně a byla jsem zvědavá na rozuzlení příběhu.
Zajímavě napsaná kniha o lásce, která mohla vzniknout, nebýt jednoho zbytečného nedorozumění. Stejnou záležitost čteme z pohledu ženy a následně i muže. Poučení z toho může být, že nemá smysl předstírat. Žijme v tu danou chvíli a neřešme, co by...kdyby.
Líbila se mi první část knihy o Dominikánské republice, kterou zasáhl ničivý hurikán. Člověk si vůbec nedokáže představit tu zkázu. Další děj hlavních postav už mi přišel překombinovaný a ne zcela uvěřitelný.
Nedočetla jsem. Kniha mi neseděla stylem psaní, na začátku samé papáníčko, nočníčky, zdrobnělinky. Celkově jsem nepochopila proč autorka žila v tom vztahu tak dlouho, byla dost úspěšná, vydělávala peníze, proč se neobrátila na jiná místa, proč nechala vyrůstat děti v takové rodině, v tomto směru s ní nemohu soucítit. Jedna z mála nedočtených knih, nedělám to, ale v tomto případě by to byla ztráta času, protože je tolik lepších knih...
Moje první kniha od paní Pekárkové. Těšila jsem se na ní moc, ale nějak mi to nesedlo. Přitom téma zajímavé, styl psaní mi nevadil, nevím, nebylo to prostě ono. Zkusím ještě Levhartici a Pečenou zebru.