Ika6 komentáře u knih
David Walliams je jednička.
Nejlepší na jeho knihách jsou ty seznamy.
V této knížce se mi líbily slogany učitelek.
Krásný, dojemný a poutavý příběh. Ze začátku mě to moc nebralo, ale potom jsem se do knihy začetla. Byla to asi jediná knížka u které jsem nebrečela jen na konci... Martínek byl super brácha, díky němu Nikola věděla, že má cenu žít. Přišlo mi strašně dojemný a zaklepala jsem očičkama, když se Martínek rozhodl, že si bude přát, aby Nikola jela na lyžák. Zdeněk byl fak takovej______!!! Když děti bil, byla jsem na něj NEHORÁZNĚ naštvaná. Doslov mě úplně zarazil, vůbec jsem nevěděla, že číslo týraných dětí v ČR je tak vysoké. Po přečtení knížky jsem si uvědomila jak dobře se mám já.
Dětem naprosto závidím,kdo by nechtěl zažít takovéhle prázdniny?
(SPOILER) Krásný a dojemný příběh.
Ráda bych se dozvěděla víc o té Marťe, protože její tajemství vlastně nebylo odhaleno, jenom Ela řekla že je Marta někdy hodná a někdy zlá. Konec mi taky přišel
dost uspěchaný, šups máma si párkrát poslechla velrybí hudbu a už se probrala z komátu. Vůbec jsem nezáviděla život Jackovi, měl nevlastní dceru, která byla ještě dost nervní, ale potom si začali pomáhat a mít se rádi. A ještě čerstvě narozené miminko. Taky vůbec netušil jestli se Sue probere... Knížku jsem četla celkem dlouho, ale přesto mě Jacky nezklamala.
Myslím,že film byl asi lepší,když slyšíte mluvit pana Svěráka musíte se prostě smát. :-)
Knížka byla taky moc hezká,ale vůbec mě tam nebavily ty zdlouhavé kapitoly o útěku.
Tuhle knížku bych doporučila spíše klukům,ale mě taky bavila.
Kniha zajímavá byla,ale vůbec se mi nelíbilo jak to bylo napsané.
Moc se mi tahle série líbí. America je hodně zvláštní postava, ale časem jsem si na ni zvykla.
Maxon je lepší než Aspen , co si budeme povídat :D, ale kdyby to bylo celé jen o Aspenovi , mění to situaci.
Už se těším až si přečtu další díl, přibližně vím jak to dopadne, ale může mě cokoliv překvapit.
Přečetla jsem to snad za čtvrt hoďky a jako odpočinková kniha fajn,nemůžu říct,
že by se mi nelíbila.