Ira13 komentáře u knih
Ze začátku jsem si říkala, do čeho jsem se to pustila, ale kniha začala mít spád a chtěla jsem vědět, jak to dopadne... Dozvěděla jsem se i něco s historie - rozpadení Jugoslávie.
První dvě třetiny knihy zajímavé, toto téma mě zajímá, pak už mě to moc nebavilo
Nevím, proč má tak nízké hodnocení. Líbila se mi. Napínavá, svižná kniha
Zajímavá kniha, která stojí za přemýšlení...Občas jsem hltala, ale občas se i trochu nudila
Nemohla jsem se začíst,chvíli trvalo, než se začalo něco dít, pak mě kniha začala bavit a pak jsem zas tápala a musela se vracet.
Drsnější čtení, psáno takovým stručným stylem. Je zde brutalita a fanatismus. Dočetla jsem, ale po druhé bych nečetla a knihu nechám někde odloženou
Super vtipná knížka, moc mě bavila. Zaujala mě psí řeč - obechcat na pesemesky, vydělávat papírky a za papírky je žrádlo, hraju mrtvej, podvozek.... Jednu hvězdu ubírám ale za typ písma, špatně se to čte - hlavně ze začátku r a ř vypadá jak z a ž......
Pracuji jako sestra takže téma mě moc zajímalo a hlavně jak to bylo i dřív. 1.díl moc pěkný, těším se na další
Zkusila jsem toto téma poprvé, ale nezaujala. Koupeno původně pro synovce
Ze začátku jsem přemýšlela, z jaké doby to je. Mátlo mě střídání časových linií. Trochu lásky, trochu detektivky. Nakonec zaujala
Knihu jsem koupila jen tak a nic moc od ní nečekala. Bavila mě, pěkně se četla a je ze života.
Ze začátku trochu pomalý rozjezd, ale pak jsem hltala. Baví mě hlavně jak Clair léčí v podmínkách 18.stol. (asi profesionální deformace ) Už aby byl další díl. Hlavně mě zajímá kde je Roger
Celá serie je super. Přečetli jsme ji skoro celá rodina. Občas docela drsné - na to že je to určeno pro mladší čtenáře.