Ira13 Ira13 komentáře u knih

Mořeplavec Mořeplavec Diana Gabaldon

Tento díl je asi nejlepší, plný dobrodružství, napětí, lásky i humoru

10.02.2021 5 z 5

Krvavé evangelium Krvavé evangelium James Rollins (p)

Perfektní začátek i příběh. Ale jak začaly boje se strigoi, vlkoběsem a ostatní havětí, přestávalo mě to bavit. Že tam budou tyhle potvory, ani nebylo v popisu knihy, jinak bych do ní asi nešla. Má otevřený konec, protože jsou další 2 pokračování. Číst je už asi nebudu.

10.02.2021 4 z 5

Zavírací hodina Zavírací hodina Lawrence Block

Kniha by mohla být klidně o minimálně 50 stran kratší. Dialogy o ničem, výčet barů, ulic, avenue... Ale dočetla jsem ji. Zajímavý byl až závěr.

30.01.2021 2 z 5

Šikmý kostel 2 Šikmý kostel 2 Karin Lednická

1.díl mi chvíli ležel v knihovně. 2.jsem začala hltat ihned jak přišel. Ač má 600stran, zvládla jsem ho za 3 dny. Perfektní styl psaní, velmi čtivé. Baví mě i nářečí, cizí jazyky jsou většinou snadno domyslitelné. Díl končí slovy ,, Kéž by,, - tak jako 1. A dnes jsem se dozvěděla, že Šikmý kostel bude trilogie. Moc se těším

27.01.2021 5 z 5

Černý sršeň Černý sršeň Rob Sinclair

Rozhodně lepší než Červená kobra. Zase trochu otevřený konec, že by byl další díl?

21.01.2021 4 z 5

Osvětimský orchestr Osvětimský orchestr Fania Fénelon (p)

Trochu zvláštní, jakoby strohý, styl vyprávění smutného příběhu.

18.01.2021 4 z 5

Uzly a kříže Uzly a kříže Ian Rankin

Nedokázala jsem se začíst. Knihy neodkládám, ale tohle byla asi 3, která fakt nebavila

14.01.2021 1 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Erotika dobrý, ale hlavní představitelka byla... slušně řečeno - pěkná naivka

11.01.2021 3 z 5

Červená Kobra Červená Kobra Rob Sinclair

Začátek pozvolný, pak velmi zajímavé ( Anna v Zátiší) a pak zas nic moc. Chyběla tomu jiskra a napětí a ten otevřený konec? Tak uvidíme, co nám přinese Černý sršeň

11.01.2021 3 z 5

Sestřičky na příjmu Sestřičky na příjmu Donna Douglas

Pokračování osudu budoucích sestřiček a nová postava Jess, které jsem velmi fandila. Opět přečteno velmi rychle

07.01.2021 5 z 5

Sestřičky ve víru osudu Sestřičky ve víru osudu Donna Douglas

Tento díl je trochu smutnější, ale i tak opět velmi čtivý

07.01.2021 5 z 5

Sestřičky v nesnázích Sestřičky v nesnázích Donna Douglas

Opět paráda. V tomto díle navíc i drobná - ani tak detektivní zápletka, jak odkrytí jednoho tajemství. Dřina budoucích sestřiček s věčným napomínáním a na druhé straně i soucit a rošťárny.

06.01.2021 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Přečteno po mnoha doporučeních, ale nenadchlo

05.01.2021 2 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Napínavý thriler a občas pro silnější povahy. dám si přestávku, než se pustím do dalšího dílu

05.01.2021 5 z 5

Sestřičky Sestřičky Donna Douglas

Nádherná serie. Tento díl jsem slupla za 2 dny. Možná tím, že jsem zdrav.sestra, zaujalo mě toto téma o moc víc. Je zajímavé ,,prožít,, to, zkusily dívky při přípravě na toto povolání v roce 1935. Už se těším na další 4.díly

05.01.2021 5 z 5

Tanečník Tanečník Jeffery Deaver

Tak to byla jízda. Chvilkama mě tedy nudil Steven, tam by to šlo zkrátit, ale jinak napínavé až do konce

04.01.2021 5 z 5

Děsivý obraz Děsivý obraz Joshua Gilder

Mám ráda knihy z lékařského prostředí. V tomhle je i pátrání. Docela se mi líbila, ale ten konec... Za ten hvězda dolů

30.12.2020 4 z 5

Intenzivní péče Intenzivní péče Leonard S. Goldberg

Kniha se dobře čte, nic náročného, přesto napínavé. ...kéž by takový lék už byl a fungoval

22.12.2020 5 z 5

Prázdné křeslo Prázdné křeslo Jeffery Deaver

Přiznávám, že mě to chvilkama nebavilo, ale pak se kniha rozjela a když už bylo skoro vše jasné, tak prásk a zas bylo vše jinak

17.12.2020 4 z 5

Sólo pro plavčíka Sólo pro plavčíka Miluše Dovrtělová

Moc dobře se četlo. Dva příběhy , které zaujaly, žádné zbytečnosti

17.12.2020 5 z 5