irena0595 komentáře u knih
Kniha byla spíše pro úplné neznalce zdravého životního stylu. Nebyla špatná, ale mě osobně nic nového nepřinesla. Bylo v ní, že se máme hýbat, myslet pozitivně a jíst kvalitní nerafinované produkty, a proč. Vlastně nic, co by člověk nevěděl. Za mě teda trochu předražená kniha, hodící se spíše pro úplné začátečníky, co poprvé slyší o zdravém životním stylu.
Kniha se mi velmi líbila, i autorka a její neobvyklá povaha. Co mě ale trošku zmátlo, byl prostředek děje, kdy jsem se trošku v příběhu ztratila. Ale jinak pěkné počtení. :)
Pribeh me nezaujal, a autor nedokázal vystihnout pravou osobnost Hitlera..
Kniha je myslim oproti predeslym dilum uplne na nizsi urovni, prijde mi, ze ostatni dily byly lepsi.. Zuctovani me chytlo az po dvouste strance, kde dej zacal byt ctivy. Asi budu muset dat 4 hvezdy :/
Skvělá série. Opravdu stojí za přečtení. Fakt vás to donutí být vzhůru až do rána a donutí vás to číst a číst.. :) fakt super knihy
Jedna z nejúžasnějších knih, co jsem kdy četla. Obdivuju lidi, kteří si to vše museli prožít. Ale také i autorku, která posbírala skutečné příběhy různých lidí, a sepsala je. Muselo jí to dát obrovskou práci. Jsem autorce vděčná, že jsem si knihu mohla přečíst :)
Pro mě příjemně napsaná odpočinková kniha, zábavná + dobře se čte :)
Také obdivuji překladatele, že si takto poradil s různými zádrhely českého jazyka. Muselo být dosti obtížné překládat text.