ismael komentáře u knih
Za mě nejlepší kniha autorky. Seriózně o tom, že jsou věci, které nejdou vysvětlit jenom rozumem.
Vhodně se doplňuje s knihou Blíž tě nepustím.
Dobře vysvětlené základní pojmy. Myslím, že je to vhodné i pro dospělého, aby si ujasnil, o čem se vlastně pořád mluví (permafrost, biopalivo, emisní povolenka, ekologická stopa...). Navíc spoustu krásných ilustrací.
Je to prosté, pozitivní a milé
kvalitní jako jiné autorovy práce. tahle je navíc velmi systematická.
otřesný překlad, otřesná redakce; edit: nové vydání je zcela opraveno a čte se dobře
Je to takové americké, ale taky krásně pozitivní... Aneb proč má smysl šířit kolem sebe radost, zachovat se k druhému hezky, něco pochválit apod. I kvůli sobě.
Podobně hezká jako Jak se vyznat v klimatu
Základem práce s hněvem je jeho uvědomění už ve chvíli, kdy nastává - ještě než se rozvine do nezvladatelné podoby. To je základní myšlenka, kterou mi tato kniha dala.
Zábavná kniha o výcviku zvířat a o tom, co se z toho dá aplikovat na lidi. Kniha nově vyšla v nakladatelství Portál.
Na rozdíl od kukyho jsem si žádných překlepů a chyb nevšiml.
edit: zatím kuky pomohl odhalit tuto chybu: na straně 42 je jednou napsáno Emila místo Emily
Můj táta tam vystupuje a trochu jsem pochopil, jak to v jeho práci chodilo. Je to hezky psané a bavilo mě to.
kniha splňuje to, co si představuju u dobré literatury: překvapivé vyvrcholení děje
Výborná kniha pro děti nebo pro rodiče, kteří si s dětmi chtějí číst o tom, že lidských předností je celá řada, i když ne všechny jsou ve škole hodnoceny se stejným důrazem
Je to sbírka různých příběhů lidí, kteří v dětství prožili něco špatného, ale nezlomilo je to. Podle mě milá, prostá knížka.