Iva B. Iva B. komentáře u knih

Věčná vášeň Věčná vášeň Audrey Carlan

Tak já nevím, jestli už jsem těch knížek z toho žánru přečetla tolik, že začínám být více kritická, ale tohle mě nijak zvlášť nenadchlo. Zajímavé téma jógy, ale jinak.. Dej slabší, nenáročné, jednoduché a konec je vlastně předem známý.

01.12.2021 2 z 5

Smrtící pravidla Smrtící pravidla J. D. Robb (p)

Už 15.díl a pořád si to drží svou kvalitu. Nechápu jak to ta Nora dělá :). Skvělé čtení, které mě baví a nechává v napětí až do konce.

01.12.2021 5 z 5

Smrtící setkání Smrtící setkání J. D. Robb (p)

Eva Dallasová je jedna z mých oblíbených hlavních hrdinek, spolu s manželem Roarkem a celým jejím týmem. Já bych se opakovala. Opět skvělý díl a já se těším na další setkání.

26.11.2021 5 z 5

Rytíř mnoha srdcí Rytíř mnoha srdcí Kinley MacGregor (p)

Měla jsem chuť na červenou a tahle mi padla do oka! Dostala jsem od ní přesně to, co jsem chtěla, vůbec mě nezklamala. Příjemná oddechovka na jedno upršené odpoledne.

07.10.2021 4 z 5

Smrt v oblacích Smrt v oblacích Agatha Christie

Přečíst si něco od Agathy Christie je vždycky dobrý nápad.

07.10.2021 5 z 5

Temná cesta Temná cesta Linda Castillo

Opět přečteno jedním dechem! Amiši, tajemství, vražda.. jako vždy skvělé čtení a já můžu jen doporučit. Říkám si, čti pomalu, užij si to, ale člověk pořád otáčí a otáčí stránky, až je na konci. A zase nádherná obálka.

05.09.2021 5 z 5

Aristokratka u královského dvora Aristokratka u královského dvora Evžen Boček

Letní čtení, skvěle jsem se bavila a těším se na další díl.

04.08.2021 4 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Christina Lauren

Prubla jsem další samostatný román od autorek, mimo série. Ten minulý mě hrozně zklamal, ale tady budu chválit. Líbil se mi příběh a hlavní hrdinové.. bylo to takové uvěřitelné. Čtivé, vtipné, svěží čtení. Četla jsem jako eknihu a nepotrebuju mít v knihovně.

04.08.2021 3 z 5

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Jestli pro mě byla předchozí knížka výzva v počtu stran, tak tahle byla super výzva, 700 stran... Ale uteklo to jako nic.. je to čtivé, všechno tam do sebe zapadá, navazuje, miluju hlavní hrdiny.. doufám, že JKR připravuje nějaký další díl..

04.08.2021 5 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Skvělé! Přečteno za jeden den! Svižné, čtivé, vtipné. Nevím, co bych k tomu více napsala.

04.08.2021 5 z 5

Miluji tě, nenávidím tě Miluji tě, nenávidím tě Christina Lauren

Teda, tak tohle mě vůbec nebavilo. Po sériích Božský a Vášnivý, které byly fakt super čtivé, je tohle pořádný sestup dolů. Nemohla jsem si se začíst, postavy mě neoslovily, ani příběh.. autorky mám ráda, určitě si přečtu další jejich knížky, ale tahle mi nesedla.

04.08.2021 2 z 5

Prorok Prorok Amanda Stevens

Taková správná duchařina. Já vůbec nejsem cílová skupina, ale tahle série mě hrozně chytla. Knížku jsem přejela jedním dechem, bavilo mě to a myslím, že to dopadlo tak jak mělo. Trochu se bojím dalších dílů, aby to nebyla jen nastavováná kaše, ale chystám se je přečíst.

03.08.2021 5 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Priznavam, ze jsem nějak zazdila, že existuje i další díl téhle série a přišlo mi to docela zbytečné a navíc.. Ale nakonec to bylo fajn čtení a tak nějak to tu serii ukončilo. Akorát jak mám rada Harlow, tak tady me to její chování vyloženě štvalo...

13.07.2021 5 z 5

Skotské nevěsty Skotské nevěsty Julia Quinn

Já na povídky moc nejsem, takže se me to zase tak nezaujalo. Líbila se mi povídka od Julie Quinn.

13.07.2021 2 z 5

Království Království Amanda Stevens

První díl se mi líbil hodně, dost mě to překvapilo, myslím, že nejsem zrovna cilovka.. nicméně mě to navnadilo a chtěla jsem si přečíst i další díl :). Překvapivě mě to opět hodně bavilo, bylo to napínavé až bych řekla i strašidelné, dozvíme se zase něco více o Amelii a jejím "daru" o tom, kdo je.. Trochu mi tam chyběl Devlin z prvního dílu, doufala jsem, že se to někam posune nebo nějak vyřeší.. no vypadá to, že budu muset sáhnout po dalším dílu a docela se na to těším...

10.07.2021 5 z 5

Kuřátko Ťutík Kuřátko Ťutík Lenka Rožnovská

Moc hezké. Příběh, ilustrace. Dětem se bude líbit.

30.06.2021 5 z 5

Kostík hledá přátele Kostík hledá přátele Pawel Pawlak

Krásná, tenká knížečka, hezký příběh, nádherné ilustrace. Pro malé děti ideální.

29.06.2021

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Možná trochu zdlouhavé, ale přesto výborné čtení, které mě moc bavilo. Líbí se mi jak je každá postava dobře vymyšlená. Fandím Cormoranovi a Robin, nechápu jak může být s tím svým snoubencem, takový hňup :).

23.06.2021 5 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Musím přiznat, že ve svém žánru je tahle knížka docela průměr.. je to sice čtivé, vtipné, lehké čtení, ale něco tomu chybělo.. taky některé výrazy a dialogy mi nějak nešly přes oči..

22.06.2021 2 z 5

Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Lepší než první díl, ale horší než druhý. Nicméně to neznamená, že se mi to nelíbilo. Bavilo mě to, čtení jsem si užila a při některých scénách je člověku až horko. Když máte čas, dáte to za jeden den u bazénu, nějaký drink k tomu.. značka ideál.

21.06.2021 5 z 5