Ivča.K. komentáře u knih
Nějaký čas mi trvalo než jsem si zvykla na způsob, jakým je kniha napsaná, ale když jsem se začetla a zorientovala, tak se mi kniha moc líbila a budu na ni ráda vzpomínat.
Moc hezká, čtivá kniha z období druhé světové války, knihu jsem kupovala aniž bych věděla že spadá do tohoto období, o to víc mile mě to překvapilo.
Kniha je inspirovaná skutečnými osudy a o to víc je silná, moc se mi líbila!
Obsáhlá kniha, zajímavá na každé jedné stránce, napsáno tak, že jsem měla pocit, že jsou to lidé které skutečně znám a prožívám jejich trable s nimi.
Jediná kniha s válečnou tématikou, kterou jsem odložila a nedočetla.
Možná právě z toho důvodu, že jsem četla nespočet takových knih a tato kniha se jim bohužel nemůže vůbec rovnat.
Potvrzuje pravidlo, že dobré knihy si dělají reklamu sami, kdežto tuto knihu reklamovali téměř všude jako bestseller, nemůžu s tím souhlasit.
Touto knihou jsem otevřela pro mě nové téma, nové obzory a moc se mi líbila, člověka vtáhne do dané situace.
Už hledám další knihy s podobnou tématikou..
Pro mě zklamání.
Čekala jsem od knížky mnohem víc, možná jsem byla ovlivněna reklamou.
Příběh místy gradoval, ale samotné rozuzlení byla nuda, nebo nebylo žádné.
Devadesátky se v knize objevují jen v menší části a i tam mi přijdou dost "násilně" zakomponované.
Mám od spisovatelky přečtené všechny její knihy a tahle pro mě byla nejslabší.
Zajímavé téma, ale příběh mě tolik nezaujal, čekala jsem od toho mnohem víc.
Už je to velmi dlouho co jsem knihu četla a knih s válečnou tématikou jsem přečetla nespočet, takže už si přesně nevybavuji děj, ale vím, že mi dlouho ležela v knihovně a pak jsem si říkala, proč vlastně, vím že mě velmi mile překvapila.
Knihu jsem rozečetla a byla jsem zklamaná, odložila jsem ji a uvidíme, jestli se k ní někdy vrátím. Osvětimská ukolébavka nasadila laťku poměrně vysoko.
Silná kniha, přečetla jsem ji za jedno odpoledne v práci.
Dlouho jsem u knihy nebrečela, až u téhle, nesnesu když mají děti hlad a v této knize bylo víc takových momentů, velmi drsná kniha, napsaná bez jakýchkoliv příkras.