iveetka iveetka komentáře u knih

Zátiší Zátiší Louise Penny

Jedno velké zklamání. Kniha se vlekla a do čtení jsem se opravdu nutila. Knižní postavy a zápletka byly nezáživné.. Dám autorce ještě šanci a zkusím druhý díl.

27.09.2019 2 z 5

Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Kniha se báječně četla a autor deníku, byl pro mě asi největším překvapením, nicméně pro mě bylo v knize až příliš zbytečných vsuvek a chyběl mi celkove pocit napětí. Zklamaná celkovým výsledkem nejsem, ale na 5* to nevidím. Další díly budou snad o něco lepší.

02.08.2019 4 z 5

Mám nad tebou moc Mám nad tebou moc Teresa Driscoll

Příběh zajímavý stejně jako závěr knihy. Nicméně na můj vkus to bylo napsané příliš kombinovaně z čehož jsem měla utahaný dojem. Nejsem z knihy ani zklamaná ani nadšená.

26.07.2019 3 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Naprostá spokojenost!! Tohle byla další povedená kniha a čtení této série mě baví čím dál tím víc. Mám radost z toho, že díl od dílu je lepší a lepší a že tyto knihy mám ve své knihovně. Těším se na pokračování, které si samozřejmě nenechám ujít. Doporučuji všem, kteří mají rádi detektivky.

19.07.2019 5 z 5

Sestry Sestry Bernard Minier

Ano, jsou tam opět věci (situace), které jsou lehce přitažené za vlasy, ale co? Je to Minier a mě celá kniha zase bavila. Kniha se mi dobře četla a celkově z ní nepociťuji žádné zklamání ba naopak. Další pokračování s Martinem mě osobně nezklamalo a těším se na další. :)

08.07.2019 4 z 5

Pomsta synů Pomsta synů Lasse Holm

Bohužel. Na knihu jsem se velmi těšila, ale děj mě nedokázal vůbec vtáhnout, čili nějaké začtení do knihy mě absolutně minulo. Čekala jsem od knihy víc. Škoda. Pokračování si nechám ujít.

02.07.2019 2 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Jedním slovem "waaaau" tahle kniha me neskutečně bavila!! 5 hvezdicek je u mě výjimka, ale tato kniha si je zaslouží. Neztotožňuji se s negativními komentáři. Pro mě to byla úžasná čtivá jizda a rozhodně se za pár let ke knize vrátím.

26.01.2019 5 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Simone St. James

Příběh se mi moc líbil. Ponura atmosféra, postavy, zapletka a rozuzlení - supr! Určitě stojí za přečtení.

24.01.2019 4 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Za mě nejlepší kniha z celé série. Příběh me hodně bavil, tím pádem jsem knihu přímo zhltla. Max a Nina mi budou chybět.

21.01.2019 5 z 5

Než jsme byly tvoje Než jsme byly tvoje Lisa Wingate

Rozhodně zajímavá kniha a stojí určitě za přečtení. Nicméně příběh mě po půlce knihy úplně nenaplňoval tím strhujícím pocitem jako na začátku, a to hlavně z toho důvodu, že jsem chtěla hrozně moc vědět, co se stalo s Camelii.

14.01.2019 4 z 5

Panský dům a jeho dcery Panský dům a jeho dcery Anne Jacobs

O chlup lepší než první díl. Čtivá kniha to je, ale nijak mě osudy hlavních hrdinů nedojímají ani nezasahují. Nemám ze čtení žádný prožitek. Dle mě jsou vztahy mezi osobami popsány, tak stroze již od prvního dílu, že čtenář nepociťuje u čtení o "Marii a Paulovi" prakticky vůbec nic.

17.12.2018 3 z 5

Jíme zdravě ve městě i na venkově – Příběhy kuchařů, jako jste vy Jíme zdravě ve městě i na venkově – Příběhy kuchařů, jako jste vy kolektiv autorů

Opět skvělá kniha, plná výborných a rychlých receptů :)

13.12.2018 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Waaaau, tak tohle si opravdu těch 5* zaslouží a že je dávám jen občas. Posledních 100 stran úplná bomba! Doporučuji všem.

30.10.2018 5 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Nic, co úplně zklame a otráví. Každopádně mě se kniha dobře četla jenom mě zklamalo, že sem vůbec neprožívala vztah Paula a Marie. Jejich vztah byl napsaný strašně stroze. Najednou se milovali, ač tomu nepředcházely žádné situace, ze kterých bych to jako čtenářka měla pochopit. Určitě si ještě přečtu další díl, ale né hned. :)

24.10.2018 3 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Zase budu asi výjimka, ale mě se kniha hrozně líbila. Podle mě byla mnohem lepší než první díl. Byla čtivá a po celou dobu napínavá. Samozřejmě, že jsou tam některé pasáže lehce přibarvené, ale co? Ve které knize tomu tak není. Za mě 5 hvězdiček, které dávám opravdu velmi zřídka.

08.10.2018 5 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Kniha se mi moc líbila a jsem velmi ráda, že jí mám ve své knihovně. Určitě se k ní ještě v budoucnu vrátím. :) Doporučuji jako oddychovku.

03.10.2018 4 z 5

Sama v černém lese Sama v černém lese Cass Green (p)

Očekávala jsem lepší, tajemnější zápletku. Trochu jsem doufala, že se začnu časem bát, ale bohužel. Nicméně kniha je čtivá.

13.09.2018 3 z 5

Noc Noc Bernard Minier

Opravdu zajímavá kritika některých čtenářů viz dole, ale i přesto 4-5 hvězdiček? Nechápu.... Kniha se mi líbila, ač jsem od ní mnoho neočekávala vzhledem k velké kritice níže. Nicméně, ano jsou tam věci, které jsou až přehnané, ale co? Překvapení to pro mě u Miniera není. Kniha je rozhodně čtivá a líbila se mi. Další pokračování s Martinem mě osobně nezklamalo.

10.09.2018 4 z 5

Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

Žádný výbuch to teda nebyl a do čtení jsem se ke konci musela dost nutit. Druhý díl mě bohužel na rozdíl od prvního nebavil a ani závěr knihy mě nenadchnul.

28.08.2018 3 z 5

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Bomba! Kniha mě fakt bavila. Po dlouhé době jsem zabrousila do světa "pohádek". Za mě supr a jdu rovnou na druhý díl. :)

07.08.2018 4 z 5