iveetka komentáře u knih
Luca mě opět nezklamal. Kromě jeho poslední knihy jsem přečetla všechny, ale tohle téma bylo extra silný! Obchod a dětmi, zneužívání. Na mě to bylo místy moc. Nicméně knihu hodnotím jako celek a ten mě nezklamal.
Kniha do strany cca 180 - nic moc a pro mě těžce nezáživné. Za mě tam teda těch pomyslných "zvratů" bylo opravdu velmi málo, tak dva.
Sesterský vztah mi byl nějak proti srsti. Za mě to bylo vážně až moc.
Nicméně posledních sto stran už bylo o poznání lepších a závěr byl dobrý. Růžová knihovna to naštěstí nebyla, proto sem zvedla i své hodnocení.
Waau, tohle mě vážně zase bavilo. Jsem ráda, že tam bylo víc o Healym a závěr, super!
Bylo to jiné čtení, ale špatné nebylo. Nejvíc mě bavil příběh o Healym. Doufám, že v další knize nebude chybět. Pořád čekám, jak se to s ním vyvine. Takže hurá na další díl.
Jak začít..? Tento díl byl plný postav, ve kterých jsem měla "sem - tam" pěkný bordel. Ve čtvrtce knihy jsem si napsala malý tahák, jelikož sem nemohla knihu číst každý den a vracet se, stále zpět mě už pěkně štvalo. Udělala jsem rozhodně dobře. Příběh skvělý, ale konec byl taková odbytá rychlovka. Jak psal někdo níž, vylézt z díry po měsíci a půl a mezitím nic a pak hned celý rozuzlení... To byla za mě škoda. Healy mi chyběl a mohlo ho tam být i víc.
Po sedmnácti letech jsem se k tomu opět vrátila. Četla jsem to kdysi ve správný čas a hodně vzpominek se mi spolu se čtením opět vrátilo.... Tak snad zase za čas. ;)
Krásné čtení! Tak jako vždy. Jsem pyšná, že moje knihovna obsahuje všechny knihy od Luci, ráda se k těmto knihám budu vracet.
Ano, tohle bylo zase báječné čtení. Kniha se vydařila, zápletka skvělá a posledních sto stránek bylo naprosto senzačních!
Tohle se autorovi opět povedlo.
S chutí jdu hned na další díl.
Mám radost, po předchozím díle, který byl dle mě nejslabší, byla tohle vážně skvělá jízda. Mělo to celkově spád a závěr se mi opravdu libil, sic byl defacto smutný. Díky této knize jsem chytila opět chuť pokračovat v této sérii dál, tudíž jdu opět ráda na další díl.
Škoda, tato kniha do cca strany 300 jedno velký "nůďo", na můj vkus moc utahane, nezáživné, žádna akce, nic. U Tima mě to dost překvapilo po jeho předchozích dílech, nicméně i to se stává.
Tři hvězdy, protože posledních 175 stran už mělo konečně spád a stalo to za to.
(SPOILER) Velká spokojenost. Tohle čtení jsem si užila. Do strany 260 jsem zažila spoustu "cože" momentů. Hodně zvratů, napětí opět poutavé čtení.
Mám dvě mínus.
1) odjet do Francie, a až tam zavolat Georgovi, který vzápětí dle rychlosti asi přiletěl na raketě
2) do Francie přijela úplně dobytá všechno ji bolelo a byla totálně ko, ovšem díky raketovému Georgovi, jeho kobliham a panákum náhle vše ok a na psycharne po pár dnech zhojená, sorry ne. Tohle tam fakt nesedelo.
Konec nebyl, jak bych si ho přála, ale to knihu nedělá špatnou.
U začátku knihy jsem pocítila okamžitě hrůzu z hlavní postavy, Nory.
Důvod?
Že to bude jako v mnoha knihách posledních let opět se opakující charakter postavy, čili zakomplexovaná alkoholička, co každý problém a úzkost
bude zapíjet v baru.
Velké UF!!! Nakonec se to nestalo.
Nora mi sympatická nebyla i tak a kniha až na druhou polovinu defacto o ničem.
Nicméně díky opravdu malému množství stran a druhé půlce se utrpení ze čtení nakonec nekonalo.
Super, opět žádné zklamání nepřišlo. Erika a její příběh mě baví. Jedna hvězda dolů jen kvůli tomu, že některé knihy od Bryndzy mě úplně pohltily.
Knihu jsem dostala jako dárek. Horory úplně nejsou moje parketa a když jsem zde viděla hodnocení uživatelů měla jsem obavy z toho, co mě čeká.
Nicméně kniha se mi líbila, pokud k tomu člověk přistoupí jako k hororu, čili vymyšlená a místy přehnaná slátanina není pak překvapen ani otráven.
Za mě povedené, četlo se to velmi dobře a že se tam "něco" opakuje posledních 200 stran, to mě osobně nepřišlo.
Moje třetí kniha od autora a za mě doposud nejslabší. Co se týká námětu, byl dobrý. Šlo by z toho udělat dle mě vynikající "psycho" ovšem to se nestalo. Do strany 300 příběh nic moc. Nuda to úplně nebyla, ale nezáživné to bylo... Konec se povedl.
Luca mě nikdy neomrzí a nikdy mě žádná jeho kniha nezklamala!
Za mě opět vydařený příběh, který člověka ihned vtáhl do děje.
Těším se na jeho poslední knihu a velmi mě mrzí, že jich už přibývat nebude.
Všechny jeho knihy zdobí mojí knihovnu a velmi ráda se k nim opět v budoucnu vrátím.
Zhltnuto, doslova! Začátek knihy super, ihned mě to vtáhlo do děje. Každopádně za mě konec předvídatelný. Po půlce knihy, už sem měla svoji vizi a ta se s koncem ztotožnila. To mi ovšem čtení nepokazilo. Doporučuji.
Knihu jsem přečetla během dvou dnu. Dle mě se jedná o průměrné čtení a děj nic moc.... Nakonec sem všech postav měla plné zuby. Lapena má mnohem lepší knihy, než byla tato. Rozhodně na ni nezanevřu, všechno se vždycky pověst nemůže.
(SPOILER) Já půjdu proti proudu. U autora knihy jsem zvyklá na nadpřirozeno, tudíž pro mě závěr knihy nebyl překvapením. Mě se příběh líbil a knihu jsem přečetla za 4 dny. Nenudila mě, naopak mě bavila se vším všudy. Za mě do deštivých dní ideální čtení.