Ivet1990 Ivet1990 komentáře u knih

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Abych řekla pravdu, tak tato kniha mě moc nezaujala. Příběh jak vždy je zajímavý a týká se dost přehlíženého tématu, ale nevím. Tohle byla 6 kniha od této autorky a tato kniha mě zatím nijak zvlášť neoslovila. Jinak musím říct, že jako předchozí knihy moc dobře se četla a jako autorku knihy určitě musím doporučit

08.01.2020 3 z 5

Malum – část první Malum – část první Amo Jones

To jako vážně???? U tohohle dílu jsem jsem myslela, že už se v tom začínám orientovat. Což jsem si až moc fandila. Kdo by kdy tušil, že největší zvrat děje se odehraje na posledních stránkách knihy? U této série jsem si uvědomila, že né vždy vše je tak jak se na první pohled vypadá.

23.11.2019 5 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Skvělá oddychovka

05.11.2019 3 z 5

Čtvrtý hrob pod nohama Čtvrtý hrob pod nohama Darynda Jones

Kniha nabývá na napětí. Je to úžasná série. Velká škoda, zbylých šest dílů odmítají přeložit.

02.11.2019 5 z 5

Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le Mark Manson

vůbec mě kniha nebavila

10.10.2019 1 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Úžasná kniha, vzala mě za srdce

10.10.2019 5 z 5

London Road London Road Samantha Young

S každým dílem je série lepší a lepší

14.07.2019 4 z 5

Rebelské srdce Rebelské srdce Vi Keeland

Tento díl se mi líbil víc než předchozí. Díky takovým příběhům si člověk uvědomí, že opravdová láska opravdu dokáže překonat hodně

31.05.2019 4 z 5

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Na knihu jsem se hodně těšila ale o to větší bylo zklamání. Děj se hrozně táhl, bylo tam zbytečně mnoho postav a vše bylo až moc zdlouhavé. Je pravda, že ke konci knihy se to četlo samo, ale i tak to knihu nezachránilo, protože aby mě z nějakých 619 stan z knihy pohltilo cca posledních 100 stran je hodně špatný. Co se týče konce tak ten bych ukončila mnohem dřív

31.05.2019 2 z 5

Po tvém boku Po tvém boku Kasie West

Kniha mě moc nezaujala. Čekala jsem od ní víc, ale pro mladší ročníky určitě není špatná

02.05.2019 3 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Kniha mě úplně dostala, ale ze všeho asi nejvíc ten konec. Nemám slov, byla to první kniha od autorky a díky to jsem se rozhodla, že si pořídím i další knihy.

18.03.2019 5 z 5

Palác lží Palác lží Erin Watt

Tímto dílem bych celou sérii s klidem ukončila, ale vzhledem k tomu, že jsou ještě dva díly pustím se i do nich, snad budou stejně dobré jako předchozí díly

15.03.2019 5 z 5

Jedna malá lež Jedna malá lež Kathleen A. Tucker

Jak je to tu už několikrát, řečeno děj je v určitých části předvídatelný, ale i tak stojí za přečtení je plný nadějí a tuh na lepší život. Já jedno značně doporučuji je to velice pěkně napsané.

08.02.2019 5 z 5

Dušemrdi Dušemrdi Natascha

moc mě to nebavilo

12.01.2019

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Vyhýbala jsem vždy těmto knížkám, protože to nebyl můj styl. Knihu jsem si pořídila jen, že jsem chtěla změnu.... a to se povedlo knížka byla vtipná,napínavá, ale zároveň dokázala vtáhnout do děje. Kniha se hodně dobře četla, až jsem byla překvapená. Vřele knihu doporučuji za mě jednoznačně skvělé počtení.

12.01.2019 5 z 5

Kudy ke hvězdám Kudy ke hvězdám Jenn Bennett

Nebylo to špatný, ale na mě se děj docela táhl. Hlavní hrdinka mi moc nesedla. Za mě 2,5*

10.11.2020 3 z 5

Siréna Siréna Tiffany Reisz

Po přečtení knihy jsem z příběhu dost zmatená. Na jednu stranu jsem si říkala, že hlavní hrdinka neví co chce, ale na druhou stranu musím vzít zase v potaz to, že to nebyl klasicky příběh dvou lidí co se přes překážky osudu do sebe zamilují a jsou spolu šťastni až do smrti. Kniha je plná touhy a rozhodování, jaký směrem by se měl život ubírat. Někdy se člověk musí vzdát všeho co má pro dobro druhých. Takže chápu, že ať se hlavní hrdinka snažila sebe víc, aby z toho vyšla jako vítěz a změnila svůj dosavadní život, tak si myslím, že se rozhodla svým způsobem správně, když vyměnila svou sobeckost za štěstí druhých. Jak se říká... Láska má mnoho podob

04.10.2020 4 z 5

Temný duet Temný duet Victoria Schwab

Musím uznat, že druhý díl se líbil o něco víc jak první. Přišlo mi, že dějová linie byla propracovanější a byla víc nabytá akci než v prvním díle. Co se týče konce, tak do poslední chvíle jsem stále čekala, že to dopadne úplně jinak než jak to vše dopadlo. I pře hořko-sladký konec jsem si i druhý díl užila.

26.09.2020 5 z 5

Divoká píseň Divoká píseň Victoria Schwab

Co se mě týká, tak já byla z knihy nadšená. Po mnoha romantických románech jsem chtěla něco jiného a do ruky se mi dostala tato kniha a musím říct, že vůbec nelituji. Četlo se to dobře možná to bylo tím, že kniha je určena pro mladší ročníky. Co se týká děje mě přišel plynulý , nemám moc ráda, když je v knize moc sci-fi či fantasy, což v této knize byl jen nádech fantasy a to se mi líbilo. Určitě se s chutí pustím do dalšího dílu. 4* dávám skrz to, abych měla rezervu kdyby se mi druhý díl líbil víc jak první.

21.09.2020 4 z 5

Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Kniha neměla wau efekt, ale i tak nemůžu říct, že nestála za přečtení.

16.09.2020 4 z 5