iveta0159 komentáře u knih
Knížka napínavá od začátku až do konce. Nejdřív jsem si myslela, že vím kdo je vrah, pak mě to zmátlo a konec je dost napínavý.
Kniha mě naprosto dostala. Četla se jedním dechem. Jistě vím, že do lesa mě momentálně nikdo nedostane a zažít bych to rozhodně nechtěla.
Moje druhá knížka od tohoto autora a určitě ne poslední. Děj jako minule napínavý od začátku až do konce.
Kniha se četla jedním dechem. Napínavá od začátku až do konce. I když jsem si myslela, že vrah je někdo jiný, nakonec mě to překvapilo.
Ze začátku taková nijaká knížka, od poloviny mě pak nadchla a přečetla jsem jí na jeden nádech. Chvilkama si to člověk uměl i živě představit.
FASCINUJÍCÍ KNIHA
Nelze jinak než dát plný počet hvězdiček. Kniha napínavá od začátku až do konce.
Moje první knížka od tohoto autora. Ze začátku jsem se v tom trošku ztrácela, ale pak se čte jedním dechem.
Moc krásná knížka. Z počátku hezky psaná na rozjezd. Seznámení dvou mladých lidí, ale ke konci už je to dost emoční, takže jsem to probrečela.
Mohu všem jen doporučit. Napínavý od začátku až do konce.
Chvilkami mě knížka dostala, děj byl napínavý, ale byly tam i pasáže, které bych nejraději přeskočila. Takže pro mě takový průměr.
Knížka se četla dobře, neurazí ani nenadchne. Na odreagování je dobrá.
Z počátku jsem se v knize trochu ztrácela, ale pak mě naprosto pohltila. Krásně napsaná a napínavá až do konce.
Kniha je napsaná velmi dobře. Bohužel z jídel jsem si nevybrala nic :-( Bohužel moje chyba, že nejím různé potraviny. Takže kniha poputuje dál
Knihu jsem si koupila díky zdravému stravování. Pár receptů již vyzkoušeno a jsou výborné.