ivoiro komentáře u knih
Tohle bylo hodně zajímavé a za přečtení to určitě stálo. Knihu rád doporučím.
Druhý díl opět skvělý. Velká úcta před našimi kriminalisty. Je to síla chytat tu zvěř.
Další autorka, o které jsem nevěděl. Líbilo se mi to a další díly si nenechám ujít.
Další parádní kniha zmáknuta. Opět jsem byl plně uspokojen.
Sebastian tolik neperlil. Nicméně, z konce knihy tuším, že série bude pokračovat a už se těším.
Opět jsem velice spokojený. S inspektorem Prévitem se člověk nenudí.
Krásná s humorem napsaná kniha pro chvíle oddechu. Prostě mě to bavilo. Jdu na druhý díl.
Jsem velice spokojen. Příjemná kniha, která mne držela ve svých spárech. A těším se na třetí díl.
Tato kniha je naprostá bomba, kterou lze jen doporučit. Celým textem se line krásný humor.
Tohle byla příjemná oddechovka tak typická pro tuto paní spisovatelku.
Tohle je naprosto skvělá kniha. Velké uznání patří oběma pánům.
Další skvělá kniha této autorky. Sekty a co skrývají - vážný to problém.
Této knize dávam opět plný počet bodů. Po předchozím slabším dílu je zde opět skvělá kniha, kterou lze doporučit.
Knihu jsem si přečetl z důvodu Výzvy. A nelituji. Nádherná to vzpomínka na doby mého mládí, když jsem knihy Julese Verna přímo hltal. Bohužel, dnešní mladé generaci již toho už asi moc neřeknou a bavit ji asi nebudou. A stejně velká úcta k autorovi za jeho vize, které se splnily až o spoustu let později.
Nemůžu jinak, než dát plný počet bodů. Tyhle příběhy mně totiž neskutečně baví.
Tady jsem měl asi větší očekávání, než je skutečnost. Nějak jsem se s knihou neztotožnil na 100%. Ale další díl si možná přečtu.
Musím přiznat, že tohle je úžasná kniha. Popisované šílenosti jsou hrozné. Jeden si ani neuvědomí, kolik šílenců mezi námi chodí a ani o tom nevíme. Jdu rychle hledat 2. díl.