ivoiro komentáře u knih
Tohle byla moc hezká a krásná kniha. Přišel jsem si na svoje.
Opět jsem absolutně spokojen. Tyto knihy mě baví a to hodně. Další díl je připraven.
Další díl této série je zdolán s úspěchem. A pokračuji hned dále. Prostě tato série baví a to hodně.
A zase jsem plně uspokojen. Vrhám se na další díl. Co asi naše parta kriminalistů zažije?
Opět jsem naprosto spokojený. Rychle spěchám na další díl.
Tak tady je to jasně za plný počet bodů. Je vidět, že autor má ke kriminalistice hoooodně blízko.
Kniha se mi líbila hodně a to z několika důvodů - připomíná mi dílo DD, je z mého rodného města a vůbec... Prostě se mi to líbilo a bavilo mě to. A už i jdu na další díly.
Kniha je přesně v duchu předchozího dílu. Příjemný oddych.
Kniha celkem zajímavá a příjemná na oddech. Akorát ten konec byl tak nějak moc rychlý. Ale uvidíme co další díly.
Asi o malý chloupek lepší, než předchozí díly. Ale kategorii oddechovky to stále nepřekročilo.
Po přečtení je jasné, že nejde o umělecké dílo. Nicméně, dalo se tou knihou strávit několik příjemných chvil.
Asi takhle. Na speciální knižní cenu to dílo určitě není. Nicméně, pro chvíle volna a pohody se hodí.
Opět velmi napínavé čtení prokládané svérázným humorem i když s neveselým koncem.
Pro mne byla tohle opět lahůdka
Ta kniha jakoby nebyla od autora. Nicméně, stačí se začíst a pak už nepustí. Neskutečně mě zajímalo copak bude na té další straně. A najednou byl konec ...
Zvládnuta celá trilogie, která byla zajímavá. Škoda, že další díl již nebude.
Opět vyjadřuji mojí spokojenost. Kniha splnila přesně to, co jsem od ní čekal - nenáročnou, akce, oddech.
Autor to prostě umí. Když se chcete pobavit a moc nepřemýšlet, kniha vás určitě chytne. A když se chytnout necháte, tak jste ztracení. Už to dočíst prostě musíte.
Štěpán pokračuje ve vysoké laťcce. Paráda. A tato sága by chtěla další pokračování. Ten konec k tomu přímo vybízí.