ivoiro komentáře u knih
Na to, že to bylo první dílo v sérii, to nebyla úplně špatná kniha. Další díly této série si určitě přečtu.
Čtu postupně všechny knihy z této série Skutečných zločinů. Tato dvojice autorů mi ale úplně nesedla tak, jako ostatní autoři. Myslím si, že oblast true crime je v jiných dílech i podrobněji zpracována. Nicméně, to nic nemění na hrůzách, o kterých je možné si v těchto knihách počíst a za to patří autorům velký dík.
Nemůžu dát méně než plný počet hvězdiček. Jako bývalý špagát sloužící trošku jinde jsem si vzpomněl na svou vojenskou katedru a pobyt u VÚMV 9844 ve Frýdku-Místku.
Myslím si, že jako úvodní příběh série to nebylo špatné.
Tuto knihu nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem hvězdiček.
Naše dvojice detektivů z ÚNTČ se vrátila. Konečně! Doufám, že na další díl nebude potřeba čekat tak dlouho.
Tak tohle byl koncert pro autora a jeho psací stroj. Nádhera!!!
Výborný druhý díl kriminálních hrůz z okolí Ostravy.
Tahle kniha se moc líbila. Jde o povedený soubor kriminálních příběhů z Ostravska. Jdu rychle na druhý díl.
Tohle byl hezky zpracovaný přehled některych případů v Praze. Osobně se mi v této oblasti víc líbí knihy Viktorína Šulce, které jdou víc do hloubky jednotlivých případů.
Prostě skvělé. Doufám, že nebudeme muset čekat tak dlouho na další díl.
Další skvělý příběh z pera tohoto autora. A poslední díl této série to asi nebyl.
Tohle byla strašně milá knížka. Příjemně jsem si početl.
Maarten S. Sneijder je prostě boží. Již se těším na další díl. Jsem zvědavý, kdy se ho dočkáme.