ivoiro komentáře u knih
Tato kniha se mi hodně líbila. Dle mého názoru to má šťávu. Další díl si přečtu velice rád.
Tato kniha byla pro mě příjemné překvapení. Zajímavé místo, které jsem doposud v knížkách nepotkal. Jistě, ty jména jsou pro nás trošku krkolomná, ale s tím se umím vyrovnat. Takže plný počet bodů a další díl si někdy určitě přečtu.
Za mě parádní kniha. Mělo to spád a napětí. Budu vyhlížet další díly a určitě si je přečtu.
Parádní knížečka na rychlé přečtení. Je z ní cítit láska k těm úžasným a hrdým tvorečkům, kteří si nás všechny tvrdě podmaňují.
Tohle bylo velice milé a příjemné oddechové čtení.
Bravurní kniha i celá série. Velký dík oběma autorům. Věčná památka skvělému panu Markovičovi!
Opět perfektní přehled hrůz. A ta otázka je zpět. Proč byl zrušen trest smrti?
Výborná kniha, ve které pan Etzler přiblížil život v Číně. Dá se zde zažít spoustu věcí pro nás nepochopitelných.
Tuto knihu hodnotím plným počtem bodů. Kniha vypráví spoustu životních příběhů a osudů.
Geniální vyprávění mě opět dostalo. Místy mě smích přímo drtil.
Hodně se mi to líbilo. Motiv vraha byl hodně smutný.
Opět kniha plná báječných příběhu. Poslední z nich je ovšem s velice smutným koncem.
Tahle kniha byla hodně zajímavá. Nejprve takové jakoby natahování a pak hrrr, řítíme se šíleným tempem.
Zase další skvělý příběh v pro mě důvěrně známém prostředí - Karlova Ves v Bratislavě. Známý humor opět nechyběl.
Opět výborná kniha. A řekněme si pravdu, člověk tomu vrahovi i fandil, aby se vše povedlo. Spravedlnost by měla vítězit.