ivulka15 ivulka15 komentáře u knih

Vražedný chlad Vražedný chlad Louise Penny

Moc příjemné čtení. Klasická detektivka,která je poutavá i bez popisů násili a hektolitrů krve. Líbila se mi o dost víc než Zátiší,měla větší spád a dynamiku.

17.02.2016 4 z 5

To je má Země To je má Země Martina Skala

Hezká a zajímavá kniha. Doporučuji.

08.04.2024 5 z 5

Belgravia Belgravia Julian Fellowes

Také mne zlákal autor Panství Dowton a nelituji. Prožila jsem si s knihou pár krásných hodin přenesená v jiné době. Moc se mi to líbilo.

10.01.2022 5 z 5

Čokoládový průšvih Čokoládový průšvih Petra Hülsmann

Sladké jako ten dezert a Isa byla tak nějak roztomile praštěná. Chtěla jsem lehkou oddechovku a tu jsem taky dostala.

24.06.2021 3 z 5

Slíbila jsi, že budeš žít i za mě Slíbila jsi, že budeš žít i za mě Caréne Ponte

Taková milá oddechovka

10.12.2020 3 z 5

Hledá se Romeo Hledá se Romeo Alexandra Potter

Toto se moc nepovedlo.

24.08.2020 2 z 5

Cizinec z moře Cizinec z moře Winston Graham

Prostě a jednoduše pořád skvělé.

15.07.2020 5 z 5

Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky Ivana Vostřáková

Přečteno v rámci čtenářské výzvy ale za mě tedy nic moc.

24.05.2020 1 z 5

Irská kráska Irská kráska Ann Moore

Tato kniha se mi strašně moc líbila. Nemyslím si,že si někdo v dnešní době vůbec dokáže představit takové životní podmínky. A už jsem strašně zvědavá co bude dál.

19.08.2019 5 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Toto bylo přesné,trefné. Prostě stejné jako ta naše děďina.

19.10.2018 4 z 5

Zatmění Zatmění Winston Graham

Já tuto ságu prostě miluji.

30.08.2018 5 z 5

Dívka, která spadla z nebe Dívka, která spadla z nebe Simon Mawer

Mám pro knihy z tohoto období prostě slabost. A tato patří mezi ty povedené.

21.11.2017 5 z 5

Karibu Keňa: láska v ohrožení voodoo Karibu Keňa: láska v ohrožení voodoo Hana Hindráková

Prostě takový román pro ženy,zasazený do Afriky a okořeněný špetkou magie.

16.11.2017 3 z 5

Levandulový pokoj Levandulový pokoj Nina George

Okouzlující kniha.

13.09.2017 4 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Já mám knihy téhle Australanky ráda. Píše o úplně běžných věcech a její knihy jsou takové milé a čtivé příběhy ze života.

07.07.2017 4 z 5

Zeď vzpomínek Zeď vzpomínek Anthony Doerr

Moc hezky napsaná povídková kniha,vždyť každý z nás si v sobě nosí svou vlastní zeď vzpomínek.

18.06.2017 4 z 5

Pěšky mezi buddhisty a komunisty Pěšky mezi buddhisty a komunisty Ladislav Zibura

Vtipné vypravovaní o pěším putování cestou a občas i necestou.

11.06.2017 4 z 5

Kam se poděla Elizabeth Kam se poděla Elizabeth Emma Healey

Pro mne naprosto skvěle napsaná kniha.Překvapivě procítěné vtělení do pozice nemocného člověka,který postupně ztrácí sám sebe.A přitom všem ještě stihnou vyřešit starý detektivní případ.

01.04.2017 5 z 5

Podváděná Podváděná Kateřina Janouchová

Kniha se četla dobře.Jenom bych asi netvrdila,že to byl thriller,spíše společenský román.

26.03.2017 4 z 5

Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Opět sázka na jistotu. Pokud máte chuť na dobrou detektivku, Deaver Vás prostě nezklame.

25.03.2017 5 z 5