Ivulka432

Výborně napsané. Ze strany Daphne je popis psychopata naprosto přesný. Konec výborný, neboť každý dostal, co si zasloužil. Časem určitě stojí za znovupřečtení. Za mě 5*

A mně se to líbilo! Ano, ze začátku jsem si říkala, že nechci číst knihu o leukémii dítěte, ale pro prvních 50.stranách se to "rozjede" a musela jsem neustále číst. Ano, je to smyšlené, nereálné, ale která kniha či thriller je reálná? :-) Za mě čtivé - ráda doporučuji k přečtení - 5*.

Moc mě nezajímá "kdo, kde a s kým", ale zde mě příběh bavil! Vyprávění z pohledu jednotlivých většinou hodně bohatých žen a najednou vražda. Doporučuji k přečtení 5*.

Opět půjdu proti proudu: pro mě kniha byla: "uf, konečně dočteno". Pro mě zdlouhavé a zbytečně rozvleklé osa války mě vůbec nebavila a ztrácela jsem se ve jménech, kdo je kdo. Souhlasím s komentáři Magdalenkačte a spencer. Nejsem si nyní jistá, zda si další knihu autorky vůbec budu chtít přečíst za mě s "odřenýma ušima" 3*.

Půjdu proti proudu: pro mě příběh těžkopádně plynoucí. Konec jsem moc nepochopila... Strašně jsem se těšila, aby už byl konec a já mohla jít číst jinou knihu...2,5*

Souhlasím s níže s Knihomolka97 - bezvadná detektivka. Autor je "svůj" - nesnaží se přiblížit severským detektivkám. Nevím, zda se mi více líbila jako vyšetřovatel Rica či Jan. Ráda doporučuji a nedočkavě vyhlížím další díl.

Banální příběh pro mě těžkopádně plynoucí a krkolomně vyprávěný. Návraty do minulosti byly pro mě násilné a prakticky nic neříkající. Vadilo mi, že se občas člověk ztrácel v jednotlivých postavách vypravujích příběh. Knížka ve mě nic nezanechala a vím, že další knihy od této autorky číst určitě nebudu. Za mě 2,5*.

Jedním slovem slátanina! První a druhý díl byly super, zde autorka dokázala, že kdyby se držela přísloví "méně je více", rozhodně by dva díly stačily. Krve a mrtvol a neuvěřitelného příběhu je ve třetím díle přehršle.

Pomalejší rozjezd, ale s každou další stránkou kniha nabírala obrátky. Konec jsem nečekala - vraha netipovala. Kniha je čtivá. "...naše činy nás vždycky nakonec dostihnou. I když se to někdy nestane tak, jak jsme čekali."

Mně kniha zdlouhavá nepřišla, ale naopak se mi líbila a přečteno za 24 hod. Jak taková "malá" lež může způsobit mega problémy! Za mě doporučuji.

Dobrá svižná čtivá kniha. Závěr nečekaný. Může to být i jinak, než se na první pohled zdá. Doporučuji!

Nejdříve jsem přečetla knížku č. 2 a teprve nyní první díl, maličko se mi asi víc líbila č. 2, ale i tak je to moc hezké "pohlazení" a celkově milá kniha - č. 1 i č. 2. Bob je fakt sympaťák!

Nejprve jsem přečetla Když jsi odešel a teprve nyní autorovu prvotinu – nevím, zda by se mi tolik líbila Když jsi odešel, jako nyní se mi líbily Spřízněné duše. Je zde mistrně propletená fikce s realitou a moderními technologiemi – jejich využití, ale i zneužití. Pravdou je, že autor opravdu mistrně a bravurně umí vykreslit psychologické profily jednotlivých postav – vraha, obyčejné dívky, ale i velmi bohaté podnikatelky. A také důvody, proč to jednotlivé postavy vlastně všechno dělají a proč žijí, tak jak žijí. Mně se tento thriller velmi líbil, kniha je čtivá a poutavá. Mám ráda knihy k zamyšlení a tahle určitě k přemýšlení je! A jeden citát z knihy: „Náhody neexistují – jsou jenom dokonale promyšlené plány.“

Další skvělá kniha s Kim v hlavní roli. Přečteno velmi rychle. Už se těším na další pokračování Kim a Barneyho a vývoj dalších postav Kimina týmu.

Výborná kniha. Autoři s velkou lehkostí a jemností v jedné kapitole umějí střídat minulost s budoucností a s každou další kapitolou se knížka nechce odložit, ale člověk je nucen pokračovat ve čtení dál a dál. Bravurně a pravdivě popsáno "magnetické a přitažlivé charisma" sociopata. Super kniha - 5*

Opět skvělá jízda s Kate v hlavní roli! Opět super kniha, opět se těším na další pokračování! Rozuzlení bezvadné.

Takové hezké milé pohlazení po duši :-) Mně se kniha líbila a jdu na další díl. Doporučuji! 5*

Jedním slovem: těžkopádné. Myšlenky neustále rozbíhají a přeskakují z tématu na jiné téma - já se v tom ztrácela a nebavilo mě to. Další díl si určitě nechám ujít. Nechápu to ocenění literárními cenami a prý "bestseller".

Strašný, strašný nemohla jsem dočíst. Nechápu, za co má kniha ocenění "bestseller roku". Nedoporučuji - akorát hodně sexu. Psycholožka a takto "naletět" - opravdu nerozumím. Jinak kniha o ničem. Díky statečnosti Lies 1,5*.

Už rozumím tomu, proč je tato knížka prakticky nesehnatelná na pultech knihkupectví či volně k prodeji. Výborná prvotina autorky! Ač se zdá vše prakticky od začátku jasné, konec nečekaný - nikomu nevěřit! Doporučuji 5* - škoda, že zde není pokračování knihy, které by prý mělo následovat...