J.x J.x komentáře u knih

Krysařovy děti Krysařovy děti Belinda Bauer

Dostala jsem knížku jako dárek, bohužel je tohle zřejmě třetí díl, škoda, že jsem nečetla první dvě, to nevadí, přečtu si je, protože knížka se mi moc líbila, plná napětí.

29.01.2019 5 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Jako vždy lehké, zábavné čtení, těším se na další díl.

07.11.2018 5 z 5

Prostá pravda Prostá pravda Jodi Picoult

Knížka se mi hodně líbila. Dozvěděla jsem se něco i o životě Amišů. Soudní jednání jsem trošku přeskakovala, ale jinak doporučuji:-)

03.09.2018 5 z 5

Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Autora mám moc ráda, jeho knížky se dobře čtou, David Raker, můj oblíbenec, ale musím říct, že tahle knížka byla pro mě trošičku slabší, než autorovy ostatní, chvílemi jsem i přeskakovala kousky textu.

19.06.2018 4 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Jako vždy úžasné čtení. Sice se mi zdál tenhle díl trošku slabší, než ty další, ale už se těším na další knížku tohoto autora.

23.04.2018 5 z 5

Syn Syn Jo Nesbø

Trošku jiná knížka od tohoto autora, ale moc se mi líbila, lehce se četla. Bylo pro mě osvěžující, že zvolil trošku jiný typ detektiva.

23.03.2018 5 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Knížka určitě stojí za přečtení. Chvílemi jsem tedy trošku přeskakovala, ale jinak mě děj pohltil a vždycky jsem se na ni těšila. Jen je opravdu silná a těžká do ruky:-)

08.01.2018 5 z 5

Tlustá tak akorát Tlustá tak akorát Michala Jendruchová

Pohodové nenáročné čtení, občas nějaký recept, jen nechápu tu jednu erotickou scénu, která se mi tam prostě nehodila.

17.07.2019 3 z 5

Nádech Nádech Penelope Douglas

Potřebovala jsem oddychovou knížku, to mi tahle splnila. Typická adult literatura, ale dobře se četla.

14.11.2018 4 z 5

Horal(ka) Horal(ka) Danka Šárková

Rychlé pohodové čtení. Ráda si od autorky přečtu něco dalšího. Příběh čtyřicetileté ženy, žijící v hlavním městě, která je bez manžela, děti dospívají a ona se zamiluje do horala.

09.07.2018 5 z 5

Amnézie Amnézie Michael Robotham

Autora mám moc ráda, ale tahle knížka mě trošku zklamala, poté, co jsem přečetla Střepy. Raději mám jeho knížky, které píše z pohledu psychologa Josepha. Musela jsem se nutit číst, což se mi v případě Střepů nestalo.

28.05.2018 3 z 5

Cizí ložnice Cizí ložnice Katarína Gillerová

Dobrá červená knihovna, oddechovka. Bavila mě víc tak od půlky. Odpočinula jsem si chvíli od detektivek:-)

07.05.2018 4 z 5

Někdo tě vidí Někdo tě vidí Clare Mackintosh

Začátek knížky se mi moc nelíbil, ale potom jsem se rozečetla a nemohla přestat. Dobrá knížka. Doporučuji.

23.04.2018 4 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka se mi velmi dobře četla, jen jsem se ztrácela v propojení postav, ale to je zřejmě můj problém. Hodně jsem si od ní slibovala, vzhledem k tomu, jak dlouho jsem na ni čekala v knihovně a jak je vychvalovaná, a možná to přispělo k tomu, že mě maličko zklamala.

08.01.2018 4 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Milá knížka, velmi dobře se četla, postavy jsou uvěřitelné. Takové pohodové letní čtení.

19.06.2019 4 z 5

Všichni naši ex Všichni naši ex Eva Woods (p)

Příběh čtyř kamarádek a jejich touha po lásce. Knížku jsem dočetla, protože jsem chtěla vědět, jak skončí:-) Některé odstavce nebo stránky mi přišly zbytečné, o ničem, zkrátila bych to.

22.05.2019 2 z 5

Madona z hor Madona z hor Elise Valmorbida

Popis života Marie v italských horách a její rodiny. Bohužel jsem se nezačetla, takže jsem knížku v podstatě rychle proletěla, abych věděla, jak dopadla.

10.05.2019 2 z 5

Knedlíček Knedlíček Julie Murphy

Čtení spíše pro náctileté:-) Knížku jsem spíš tak "proletěla", občas jsem si z ní něco vzala i já:-)

23.04.2019 2 z 5

Pomněnčino dítě Pomněnčino dítě Amanda Prowse

Knížka se mi líbila. Zpočátku jsem si říkala, aha, červená knihovna, ale poté, co Dot přišla o dítě jsem se tak začetla a čekala, jak to s těmi dvěma zamilovanými dopadne.

21.03.2019 4 z 5

Letní bouřka Letní bouřka Tamara McKinley

Knížka se mi moc líbilo, prolínání současnosti a minulosti. Jen jsem zřejmě trošku ztratila v postavách:-)

29.01.2019 4 z 5