J.x J.x komentáře u knih

Všechno, co máme Všechno, co máme Kerry Lonsdale

Knížka se četla celkem dobře, jen jsem čekala trošku víc, možná podle procent hodnocení. Hodně mi vadilo nekvalitní vydání, hodně chyb.

03.09.2018 4 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Knížka se mi dobře četla, dobrý příběh.

19.06.2018 4 z 5

Znovu já Znovu já Gayle Forman

Knížka se celkem dobře četla, ale pro mě trošku nepochopitelný příběh. I když pochopím důvody, odejít od dětí a pak se jen tak vrátit?

28.05.2018 3 z 5

Ta druhá Ta druhá Michelle Adams

Knížka mě trošku zklamala, asi jsem čekala víc, musela jsem se nutit číst. Závěr byl takový nějaký moc rychlý. Ale dalo se to přečíst:-)

07.05.2018 4 z 5

Němé oběti Němé oběti Tim Weaver

Po dlouhé době se mi knížka dobře četla a nechtěla jsem přestat, i když se mi děj zdál trošku zamotaný. Zkusím ještě další autorovy knížky.

03.10.2017

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Trvalo mi delší dobu, než jsem se začetla, ale potom jsem se nemohla odtrhnout.

18.05.2016

Sladké mámení Sladké mámení Pamela Clare

Knížka se četla dobře, je to taková oddechovka, ale nezanechala ve mně nějak nějak velký dojem, který bych si dlouho pamatovala.

29.01.2019 3 z 5

Nezlomená osudem Nezlomená osudem Danka Šárková

Nečetlo se to špatně, ale jiná knížka autorky mě bavila víc.

30.07.2018 3 z 5

Kde se touláš, Bernadetto Kde se touláš, Bernadetto Maria Semple

Zezačátku mě knížka moc nenadchla, ale jak jsem četla dál, přišla jsem této zvláštní knížce na chuť. Doporučuji přečíst.

23.03.2018 4 z 5

Nedostižná láska Nedostižná láska Hannah Mary Rothschild

Za mě bohužel velké zklamání. Na knížku jsem se těšila, upoutala mě názvem i obalem, ale několikrát jsem se zkoušela začíst a prostě to nešlo:-(

06.03.2018 1 z 5

Karolína - Domácí kuchařka Karolína - Domácí kuchařka Karolína Kamberská

Zaujal mne více další díl této kuchařky. Hezky se čte a je tam pro mne více použitelných receptů.

20.02.2018 3 z 5

Sebelhářka Sebelhářka Viktorie Besó

Asi jsem od knížky očekávala víc, ale četla se lehce.

26.12.2017 3 z 5

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Knížka se mi líbila, dobře se četla, ani časové roviny mi nevadily. Jen se přikláním k názoru, že závěr potřeboval trošku dopracovat. Ale doporučuji.

26.12.2017 4 z 5

Medová smrť Medová smrť Hanni Münzer

Chvílemi jsem se v ději knížky i osobách ztrácela, ale celkově se mi knížka nečetla špatně, jen mě také mrzí ty chyby. Rozhodně bych neřekla, že je to odpad.

30.10.2017

Tichý - Kronika vraha Tichý - Kronika vraha Thomas Raab

Bohužel jsem nedočetla, nevyhovuje mi znát vraha už na začátku knížky, raději se k tomu "dočtu". A knížka na mě působila moc temně.

03.10.2017

Hledám muže za účelem… Hledám muže za účelem… Věra Řeháčková

Čtivá knížka, ale Marta mne trochu zklamala.

08.06.2017

Bílá perla Bílá perla Kate Furnivall

Kniha mě bohužel nezaujala natolik, abych ji dočetla.

18.05.2016

Takoví jsme byli Takoví jsme byli Juliet Ashton

Červená knihovna, těžko uvěřitelná zápletka, ale tak jsem tu knížku brala. Líbila se mi.

23.04.2018 4 z 5

Dům v ulici Naděje Dům v ulici Naděje Menna van Praag

Zřejmě jsem očekávala víc. Několikrát jsem se ke knížce musela vrátit, abych ji dočetla.

31.01.2018 3 z 5

Výhonek osmilisté růže Výhonek osmilisté růže Auður Ava Ólafsdóttir

Nevím, jestli jsem knihu četla ve špatném rozpoložení:-), ale nezaujala mne, několikrát jsem se k ní musela vracet, abych ji dočetla.

31.01.2018 2 z 5