jahnovaz komentáře u knih
Neuvěřitelně smutný příběh a zároveň dva provázané životy mezi dítětem a kuřetem.
Neuvěřitelně smutná ukázka toho, jak se fašisti chovali.
Napínavý příběh od začátku do konce. I když jsem si myslela, že znám odpověď i příčinu, tak jsem se mýlila.
(SPOILER) Vtipná kniha, která inspirovala Pelíšky, takže tam najdete scénky z nich. Několik vtipných příběhů pro pobavení.
Úžasný příběh psaný formou deníků. Neuvěřitelně silný.
Není to špatný příběh, ale patří k náročnější četbě.
Tahle kniha mě přivedla ke čtení. Téma, které se dobře čte každému, koho zajímá co se asi může dít po smrti.
Parádní pokračování a zároveň vysvětlení, proč tento díl nemůže být zfilmován. Úžasný příběh o synovi Harryho
Krutý příběh, který je celý pravdivý a napsaný skutečnou dívkou. Je pouze upravený jejím otcem, aby tam nebyly pasáže z jejího imntimního života.
Mnohem lepší než filmová podoba. Dozvíte se toho mnohem více.
Parádní téma. Občas jsem se ztrácela o jakého Willa jde.
Parádní téma. Občas jsem se ztrácela o jakého Willa jde.
Velice zajímavý a originální příběh. Občas až drastický a velice nepředvídatelný.
Je to moc hezky napsaný pohled Hardina na celou situaci. Dokonce se dozvíme i nové informace o jejich životě. Jen mi přišla poněkud osekaná.
Dozvíme se však i věci z jeho minulosti.
Naprosto neuvěřitelný příběh, který by si měl přečíst každý. Je to až děsivě skutečné. Jedná se tam o tom, jak jsou sociální sítě nebezpečné a jak si vůbec lidé neuvědomují dané nebezpečí. Kniha byla velice napínavá a vyvolávala ve mně adrenalin až do konce.
Velmi zajímavý příběh inspirovaný skutečnými událostmi, které se v Americe dějí. Příběh až mrazí. Konec knihy je takový, jaké mám ráda (ne moc stručný).
(SPOILER) Knihu jsem si pořídila z dlouhé chvíle a rozhodně to nebyla chyba. Od začátku je dojemná. Úžasný příběh Molly, která plní poslední přání své kamarádky a díky tomu si vybuduje lepší život. Jen konec bych čekala víc obsáhlý, ale i tak to je perfektní kniha.
Úžasná kniha. Dává jiný pohled na život a zároveň je napínavá a závěr je nečekaný. dokonce jsem si u knihy občas i pobrečela, jak jsem ji prožívala :D