Jahoda197 komentáře u knih
Katherine je Elenina sestra? Klaus se dá zabít Eleninou krví? no, dál už to radši komentovat nebudu, i když seriál poslední dobou za moc nestojí, pořád lepší než knížky (tohle je můj názor, nikomu ho nevnucuju). Každopádně jsem ráda že jsem si všechny knížky přečetla a objevila zas něco nového.
I když už mi to případá hodně natahované-vyřeší problém, objeví se další...tenhle díl mě docela zaujal a hodnotila bych ho zatím jako nejlepší z celé série.
Vidím podobnost se seriálem...Damon umřel a zase obživl...v seriálu je to to samé...někdo umře, je mrtvý tak díl nebo dva a pak ho zase nějak přivedou zpátky...
Nevim co na to říct. Upíří deníky...a přesto mi to připadá, že upíři tam hrají čím dál tím menší roli.
Je to hodně jiné než seriál. Možná je to jenom tím, že to moc srovnávám, ale děj zatím nic moc. Uvidíme jak se to vyvine.
Možná ještě lepší, než první díl, i když taky tam byly slabší části. Co mi neskutečně vadí, je milostný trojúhelník...
Paráda! A i když byl film skvělý, v knížce mi vůbec nechybí Willyho otec.
První díl byl lepší, ale i tak jsem se dobře bavila, i když na můj vkus trochu moc dlouhé.
Části vypravěné Alyssou mě nebavily, za to bych se ráda víc dozvěděla o její mamince a jejích dobrodružstvích v Říši Divů.
Po dlouhé době jsem zase četla knížku od J.Wilson. Krásně napsaná a chvílemi moc smutná.
I když mě kniha bavila, tak se občas vyskytly nudné pasáže, které způsobily, že jsem ji četla dost dlouho. Na druhou stranu konec byl napínavý a nemohla jsem přestat číst.
Tenhle díl pro mě byl ještě větším zklamáním, než ten první. Zhruba před rokem jsem četla Sněhuláka a z něj jsem byla nadšená, takže doufám, že další díly budou více jako Sněhulák.
Byla jsem trochu skeptická, protože jsem už předtím viděla film, který mě moc nezaujal, ale nakonec mě kniha příjemně překvapila!
O Jekyllu a Hydovi jsem věděla delší dobu, ale až teď jsem se rozhodla si přečíst, jak to vlastně bylo. Bohužel příběh pro mě byl velkým zklamáním. Námět byl super, ale jinak to bylo celé dost zdlouhavé a nudné.
Ze všech dílů se mi tenhle líbil nejmíň. Víc než kdy jindy mi tam vadil ten milostný trojúhelník, ale epilog byl hezký.