jaja10 komentáře u knih
Podle mě zbytečný díl. Asi jen aby se z toho vytřískalo víc peněz, nevím. Nic moc nového se tam nedozvíme....
K sobě od sebe, k sobě od sebe, k sobě od sebe..... a tak bych to tady mohla nakopírovat a byl by tu obsah druhého dílu.
Omg, fakt nevím jak hodnotit. Na jednu stranu bych ráda dala 5* na druhou tak 0. Jak uvádí v komentáři monika1995 - opravdu je toto představa 18-ti až 24 leté mládeže na univerzitě? Spíš mi to připadalo jak problémy třicetiletých, ale tam bych předpokládala, že už budou mít nějaký rozum. Ale četlo se to dobře. I když jsem občas málem vyletěla z kůže....
Tak to bylo opravdu šílené. Bylo mi Ivy moc líto. SPOILER: Naštěstí to s ní i Denny dobře dopadlo.
Šílené až neuvěřitelné. Jinak než slovem masakr to snad ani nejde popsat. Smutné, opravdu smutné.
Vtipné, veselé. Já se bavila. Hodně vtipných záseků u kterých jsem se nasmála.
(SPOILER) Spoiler: Musím říct, že se mi kniha líbila. Ze začátku mě naštvalo, že autorka z Louisy udělala pomalu trosku(jasně, aby bylo o čem psát) a taky kolik toho v tomto díle "zažila". Neuvěřitelné. Ale přenesla jsem se přes to a kniha se mi i tak líbila.
Příběh Jáchyma se mi líbil mnohem víc, přišel mi takový ucelenější,víc mi dával smysl. Veroničin příběh mi připadal takový zrychlený. Ale četlo se to i tak moc dobře. :-)
Kniha dobrá, občas mě sice hlavní hrdinka sr*la, ale i tak moc prima čtení.
Knihu jsem si pořídila, aniž jsem věděla, že se jedná o trilogii. Teď jsem zvědavá na další díly.
Bravo, bravo, bravissimo :-) Naprosto úžasná série. Samozřejmě bych si mohla přát, aby nějaké moje oblíbené postavy měly jiný charakter, zachovaly se jinak, byly takové a makové, atd., ale to už k tomu zkrátka patří.
Za mě překvapující, nádherná a báječná série. :-)
DOPORUČUJI. :-)
Nemohla jsem se odtrhnout. Tuto sérii jsem si moc oblíbila.
Já se u druhého dílu opět moc bavila a už se těším na ten další.