jaja10 komentáře u knih
...jako dalo se. Občas mi nějaký text přišel zbytečný,ale jako oddychovka dobré. Myslím, že Howard umí lépe.
Kuchařka je moc pěkná. Něco jsem již ukuchtila (a bylo to mňam), na něco se teprve, ale určitě chystám.
Musím říct, že mě kniha od začátku "pohltila". Pak jsem začala mít trochu výhrady (menší SPOILER: hlavně co se týká věku hlavní hdrinky, ale co já vám, možná, že už v 16 letech mohly dívky pracovat jako guvernantky), ale ani to mě nakonec neodradilo od plného hodnocení. Musím říct, že se mi kniha fakt líbila...
Vtipná a veselá kniha, která vás určitě pobaví a poučí.
Pro mě nádherně napsaná kniha zasazena do nepěkného období.
Jemné a drsné zároveň, kniha která ve mně určitě zanechá dojem na dlouhou dobu.
Veselá kniha u které se určitě pobavíte. Jak děti, tak i dospělí. :-)
Podlě mě úžásná kniha doplněna krásnými ilustracemi a výslovností. Jsem ráda, že jsem tuto knihu objevila. Vhodá jak pro děti, tak pro dospělé.
Jsem ráda, že jsem si tuto knihu pořídila. Nějaké části knih bych trochu prodloužila, nebo hlouběji vysvětlila, ale jinak se mi kniha moc líbila. A i z těch "Gilmorek" tam mohlo být trochu víc stránek.
Ale za mě velká spokojenost.
Dobré napínavé čtení se zajímavým začátkem, napínavým prostředkem a tak trochu směšným koncem. Rozhodně by z tohoto námětu šlo vytřískat víc a s lepším, zajímavějším koncem.
Opět krásně zpravovaná kniha, doplněna zajímavostmi a krásnými ilustracemi.
Nádherně ilustrovaná kniha o Coco Chanel a její značce. Absolutně jsem se do knihy zamilovala. Už se těším na další. :-)
Super kniha. Moc jsem se u ní bavila a moc dobře se četla. Zamilovaný román, který stojí za přečtení.
Kniha se mi celkem líbila. Občas sice měla podle mě zdlouhavé a zbytečné pasáže. Občas to mělo spád a velmi dobře se četla.
Opravdu velmi povedená kniha. Moc se mi líbila. Psaná tak lehce, tajmně, dojemně, silně. A tím, že kniha má v sobě odkaz i na reálné údálosti a lidi, u mě ještě stoupla.
Ale zase na můj vkus příliš rychlý konec.
Já si nemůžu pomoct, ale kniha se mi dost líbila. Děj byl napínavý od začátku až dokonce. Za mě super. Chtěla jsem číst kapitolu za kapitolou.