jaja1989 komentáře u knih
Historie je můj koníček a proto je pro mě kniha zklamáním.
Nepřehledná.
Nejkrásnější pohádky v jedné knize a s výbornými obrázky, do kterých jsem se zamilovala jako malá.
Karel IV. je můj nejoblíbenější panovník, který pro naší zemi udělal tolik, aby to dnešní doba mohla ničit, je proto hezké že si ho autoři často berou jako téma na knihu, buhužel jsou mnohem zajímavější než tato.
Jelikož jsem nejdřív viděla film všechny postavy se mi ve fantazii připodobnili k hercům z filmu.
Zajímavé prvorepublikové pojednání z něhož by dnešní puberťáci měli akorát srandu a nudilo by je to.
Vtipný přiběh o lvíčeti, kterého ho vychovává ovečka a z které ho vyroste statečný lev, jenž zachrání celé stádo.
Komické pojednání novodobé ,,catwoman" pro děti:)
odpočinková knížka.
Nezapomenutelné básničky jako křišťálová studánka, která mi vyhrála nejednu recitační soutěž a kterou si pamatuju dodnes:)
Moje 1. červená knihovna:)
Příběh jako z filmu 3 děcka bez matky s otcem, který na ně nemá čas a vyštvou všechny chůvy.
Až se objeví 1 a ta se nedá a vše samo končí happy endem.
Knižka, kterou jsem podědila po babičce,když ji čtu jako by babička byla stále se mnou.
Krásný příběh o dívce a jejím psu/vlkovi, neporušené přírodě, která je dneska tak vzacná a minulosti, která bolí i potěší.
Kdyz jsem si precetla od teto autorky knihu oddana duse myslela jsem ze se vymyka normalu, ale ted vidim ze se vymykala jen ta kniha.
U tehle knihy je zajimavy jen zacatek ten opravdu pripouta a konec ten potesi.
Jinak nudne vypraveni o bojich s francouzi a zasti v rodine, toho mam dost v realu nemusim jeste o tom cist.
nuda zdlouhave pojednani o prudernosti a zkazenosti londynske smetanky
pribeh se mi libil neni tam ani moc sexu jak se snazi vyplnit prazdna mista jine autorky.
Jinak babicka stoji za to a naivita marie je taky uzasna.
musim rict ze tato autorka umi i lepsi knizky.Zacatek zajimavy tema ale pak se to dlouho tahlo a autorka na muj vkus moc prekombinovala cinani, spatny milenec atd.
zajimave tema , ale konec mohl byt lepsi podle me se moc tahnul
krasny pribeh stocholskeho syndromu:), ale to neznamena, ze by se mi nelibil ikdyz predvidatelny
na zadni strane komentare jsou komentare ze je tato kniha lepsi nez sifra coz ROZHODNE NEIIIII
velky zklamani.
ktery otec posle slapat svoji dceru jen aby si zachranil kejhak to nechapu.