Jája92 komentáře u knih
Další pokračování historické romance, který mě potěšil.
První díl, který mě navnadil na další pokračování. Typická červená knihovna.
Jsem ráda, že měli tuto knihu v místní knihovně. Četla se velmi dobře.
Námět není špatný, ale zpracování poněkud pokulhává.
Knihu jsem si vybrala náhodně v knihovně a dostalo se mi odměny v podobě romantického čtení, dechberoucí krajiny a milostných vzplanutí. Odpočinkové čtení.
Kniha se četla dobře, přečtenou ji máte za chvilku, ale nemůžu si pomoci, hlavní hrdinka mi byla nesympatická už od počátku.
Zajímavé čtení , které se mi četlo dobře, ostatně jako i jiné knihy od autorky.
Krátká kniha, ale velice dobře zvládnutá. Čte se dobře.
Knihu jsem si vybrala náhodně. Bohužel mě příliš nezaujalo.
Kniha byla zajímavě vykreslena, i když to není nejlepší dílo, které jsem četla. Přesto je napsané velmi dobře.
Ze začátku byla kniha super! Tedy povídky od - E.A. Poe a A.C. Doyle a Leblanca. Pak už se kvalita snižovala. Nefrita mě moc nezaujala a ostatní už vůbec ne. Je to škoda, protože jsem byla připravená dát knize plné hodnocení. Rozhodně to není kniha, kterou přečtete za jeden den.
Strhující kniha, jedna kapitola lepší než druhá, u některých jsem tajila dech, obzvlášť u těch posledních. Výjimečné dílo, které zasluhuje čtenářovou pozornost.
Knihu jsem četla před lety, snad jsem si ji měla přečíst ve svém nynějším věku, tenkrát to bylo na mě obtížnější čtení. Pokud na ní narazím znovu, nejspíš se dám do opětovného čtení.