JajaAP JajaAP komentáře u knih

Remy Remy Katy Evans

Celý příběh z pohledu Remyho se mi moc líbil. Zajímavé doplnění předchozích dvou dílů. Rozhodně stojí za přečtení.

31.08.2014 5 z 5

London Road London Road Samantha Young

Skvělý příběh, který mě bavil až do poslední stránky. Už se těším na další díl, který je zase o vedlejší postavě tohoto dílu. :-)

12.07.2014 5 z 5

Scénář lásky Scénář lásky Tina Reber

Opět krásný příběh plný romantiky, ale první díl byl podle mě o trošku lepší. Rozhodně jsem si udělala jiný názor na to jak to funguje u filmu. Zajímavé a originální pojetí příběhu mě vtáhlo do děje a nepustilo do poslední stránky. :-)

09.07.2014 5 z 5

Šance Šance Katy Evans

Docela působivý příběh ze zajímavého prostředí. Díky Remiho bipolaritě byl příběh stále zajímavý a originální. A samozřejmě s pohádkovým koncem. :-) Takže, co víc chtít od knihy? Já byla spokojená, rozhodně stojí za přečtení.

21.06.2014 5 z 5

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

To tedy byla síla. Woow tahle kniha je úžasná a jsem moc ráda, že neskončila tim dopisem, protože bych nevydržela čekat na pokračování. Nádherný příběh, který pobavil, uchvátil a rozbrečel. Rozhodně jsem ho nečetla naposledy. :-)

17.06.2014 5 z 5

Třešinka Třešinka Raine Miller

Tahle kniha mě velice příjemně překvapila. Moc pěkný a romantický příběh. Aféru Blackstone mám ráda a Neila i Eleinu jako vedlejší postavy taky, ale po přečtení téhle knihy se stali mými oblíbenci. :-)

16.06.2014 5 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Tuhle sérii mám moc ráda a i když mě druhý díl zase tak moc nenadchnul, tak u hráče jsem se bavila od začátku do konce. Will a Hanna byli úžasní. :-)

14.06.2014 5 z 5

Pokoř mě Pokoř mě Julie Kenner

Skoro celou knihu jsem se snažila přijít na to proč mě to nevtáhlo a nemám z toho tak dobrý pocit jako z prvního dílu. Byla jsem rozhodnutá dát tři hvězdičky, protože to jediné o co v celé knize šlo, bylo, že sex kdykoliv a kdekoliv vyřeší všechno. Dost najivní na můj vkus. Ale konec byl dobrý a můj celkový dojem z knihy vylepšil takže nakonec čtyři hvězdičky. :-)

09.06.2014 4 z 5

Ztracená Ztracená Kathryn Taylor

Tuhle sérii mám ráda, ikdyž mi dalo docela zabrat najít v tomhle díle souvislosti s předchozími, ale příběh se mi líbil a doufám, že pokračování na sebe nenechá dlouho čekat. Bylo tam až moc otazníků a žádné odpovědi. :-)

04.06.2014 5 z 5

V ringu V ringu Katy Evans

Tahle kniha mě dostala. Přečteno jedním dechem a už netrpělivě čekám na pokračování. Remy je super postava a moc jsem mu fandila. :-)

02.06.2014 5 z 5

Láska bez scénáře Láska bez scénáře Tina Reber

Pokud máte chuť na knihu jak z červené knihovny tak takhle je vážně skvělá. Zajímavý příběh a spousta lásky. Už se těším na další pokračování.

02.06.2014 5 z 5

Manželský omyl Manželský omyl Jennifer Probst

Moc pěkné pokračování dobré série. Už se těším na další díl.

27.05.2014 4 z 5

Všechny jeho sny Všechny jeho sny C.C. Gibbs (p)

Nebylo to špatné, ale ani mě to nedostalo.

26.05.2014 3 z 5

Outsider Outsider Kristina Čechová

Hmmm, dost zvláštní styl psaní. Nejenže text připomíná spíš básničku než román, ale i ta forma je neobvyklá, jako by celý příběh vyprávěl Tommy Taře. No bylo to zajímavý, ale svým způsobem se mi to líbilo. :-)

14.05.2014 3 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Tahle autorka je neskutečná. Tohle je už čtvrtá kniha, co jsem od ní četla a každá z nich mě totálně dostala. Nečekala jsem nic zvláštního, když se jedná o příběh, který už znám z předchozí knihy, ale opak je pravdou. Nešlo jí odložit dokud jsem nebyla na poslední stránce. :-) A dopisy, které psal Holder svojí sestře to bylo úžasný. Rozhodně moje další oblíbená kniha, kterou můžu jen doporučit. :-)

03.05.2014 5 z 5

Jako led Jako led J. Lynn (p)

Po přečtení první ukázkové kapitoly jsem si představovala jiný příběh, ale i tak jsem na konec byla mile překvapena. Moc pěkná knížka a za mě plný počet hvězdiček. :-) Miluju příběhy o prátelství, co k tomu dodat.

19.04.2014 5 z 5

Hrej tajně Hrej tajně Emma Hart

Moc hezké pokračování, pro mě dobré série. Bavila jsem se u knihy a vůbec se mi jí nechtělo odkládat. A děj se mi taky moc líbil. Doufám, že bude ještě nějaké pokračování. :-)

14.04.2014 5 z 5

Odhal mě Odhal mě Julie Kenner

Mám sice ráda eroticky laděné knížky a tahle byla dobrá, ale je jich v poslední době tolik, že je docela zázrak když něčím překvapí. Takže pro mě spíš průměř, ale další díly si přečtu.

14.04.2014 4 z 5

Nezapomenutelná Nezapomenutelná J. R. Ward (p)

Skvělá kniha, která mile překvapila. Tak trošku detektivka a hlavně romantika. Super kombinace, která se moc pěkně četla a těžko odkládala. :-)

30.03.2014 5 z 5

Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

Nemůžu si pomoct, ale zbožňuju tuhle autorku. Opět perfektní kniha, která mě moc pobavila. Henry byl skvělý a celý příběh neměl chybu. Doufám, že takových knížek napíše Kateřina Petrusová ještě spoustu. :-)

27.03.2014 5 z 5