JajaAP

Celý příběh z pohledu Remyho se mi moc líbil. Zajímavé doplnění předchozích dvou dílů. Rozhodně stojí za přečtení.

Skvělý příběh, který mě bavil až do poslední stránky. Už se těším na další díl, který je zase o vedlejší postavě tohoto dílu. :-)

Opět krásný příběh plný romantiky, ale první díl byl podle mě o trošku lepší. Rozhodně jsem si udělala jiný názor na to jak to funguje u filmu. Zajímavé a originální pojetí příběhu mě vtáhlo do děje a nepustilo do poslední stránky. :-)

Docela působivý příběh ze zajímavého prostředí. Díky Remiho bipolaritě byl příběh stále zajímavý a originální. A samozřejmě s pohádkovým koncem. :-) Takže, co víc chtít od knihy? Já byla spokojená, rozhodně stojí za přečtení.

To tedy byla síla. Woow tahle kniha je úžasná a jsem moc ráda, že neskončila tim dopisem, protože bych nevydržela čekat na pokračování. Nádherný příběh, který pobavil, uchvátil a rozbrečel. Rozhodně jsem ho nečetla naposledy. :-)

Tahle kniha mě velice příjemně překvapila. Moc pěkný a romantický příběh. Aféru Blackstone mám ráda a Neila i Eleinu jako vedlejší postavy taky, ale po přečtení téhle knihy se stali mými oblíbenci. :-)

Tuhle sérii mám moc ráda a i když mě druhý díl zase tak moc nenadchnul, tak u hráče jsem se bavila od začátku do konce. Will a Hanna byli úžasní. :-)

Skoro celou knihu jsem se snažila přijít na to proč mě to nevtáhlo a nemám z toho tak dobrý pocit jako z prvního dílu. Byla jsem rozhodnutá dát tři hvězdičky, protože to jediné o co v celé knize šlo, bylo, že sex kdykoliv a kdekoliv vyřeší všechno. Dost najivní na můj vkus. Ale konec byl dobrý a můj celkový dojem z knihy vylepšil takže nakonec čtyři hvězdičky. :-)

Tuhle sérii mám ráda, ikdyž mi dalo docela zabrat najít v tomhle díle souvislosti s předchozími, ale příběh se mi líbil a doufám, že pokračování na sebe nenechá dlouho čekat. Bylo tam až moc otazníků a žádné odpovědi. :-)

Tahle kniha mě dostala. Přečteno jedním dechem a už netrpělivě čekám na pokračování. Remy je super postava a moc jsem mu fandila. :-)

Pokud máte chuť na knihu jak z červené knihovny tak takhle je vážně skvělá. Zajímavý příběh a spousta lásky. Už se těším na další pokračování.

Moc pěkné pokračování dobré série. Už se těším na další díl.

Hmmm, dost zvláštní styl psaní. Nejenže text připomíná spíš básničku než román, ale i ta forma je neobvyklá, jako by celý příběh vyprávěl Tommy Taře. No bylo to zajímavý, ale svým způsobem se mi to líbilo. :-)

Tahle autorka je neskutečná. Tohle je už čtvrtá kniha, co jsem od ní četla a každá z nich mě totálně dostala. Nečekala jsem nic zvláštního, když se jedná o příběh, který už znám z předchozí knihy, ale opak je pravdou. Nešlo jí odložit dokud jsem nebyla na poslední stránce. :-) A dopisy, které psal Holder svojí sestře to bylo úžasný. Rozhodně moje další oblíbená kniha, kterou můžu jen doporučit. :-)

Po přečtení první ukázkové kapitoly jsem si představovala jiný příběh, ale i tak jsem na konec byla mile překvapena. Moc pěkná knížka a za mě plný počet hvězdiček. :-) Miluju příběhy o prátelství, co k tomu dodat.

Moc hezké pokračování, pro mě dobré série. Bavila jsem se u knihy a vůbec se mi jí nechtělo odkládat. A děj se mi taky moc líbil. Doufám, že bude ještě nějaké pokračování. :-)

Mám sice ráda eroticky laděné knížky a tahle byla dobrá, ale je jich v poslední době tolik, že je docela zázrak když něčím překvapí. Takže pro mě spíš průměř, ale další díly si přečtu.

Skvělá kniha, která mile překvapila. Tak trošku detektivka a hlavně romantika. Super kombinace, která se moc pěkně četla a těžko odkládala. :-)

Nemůžu si pomoct, ale zbožňuju tuhle autorku. Opět perfektní kniha, která mě moc pobavila. Henry byl skvělý a celý příběh neměl chybu. Doufám, že takových knížek napíše Kateřina Petrusová ještě spoustu. :-)