Jajus komentáře u knih
Zdá se mi, že už se to táhne :( .. Taky si myslím, že Zo se stala díky svým schopnostem namyšlenější..
Skvělé! Další nový kluk ve škole. Škoda jen, že tak brzo umřel, nestihla jsem se s ním prakticky ani sžít :(
Povinná četba.
Kniha je z mého pohledu o ničem, je spíše o lásce než o válce - přítel se o ní vyjádřil jako o tutoriálu na balení holek :D.
Jediné snad co v té knížce je v souvislosti s válkou je bombardování a to, že oba zemřou v důsledku války.
Knihu bych nečetla znovu.
Moc pěkná knížka, pěkně se čte. DOPORUČUJI všem, kdo mají rádi temné fantasy a upíry :). Teď jdu na druhý díl
Tahle knížka očividně není nic pro mě. Aspoň podle mého to má nezáživný děj a možná jsem se v tom párkrát ztratila..
Moc pěkná kniha s pěkným příběhem, do poslední minuty jsem netušila, že se to tak vyvine..
Zdálo se mi to nedodělané. Občas se to i ukrutně táhlo, ale knížka byla i tak zajímavá :).
Pěkná oddechovka, ale v knize je celkem hodně překlepů :/
Kniha se hezky čte, ale občas jsem se musela divit nad naivitou a neschopností Mily. Ještě doteď kroutím hlavou nad šílenými Juditinými představami. Ale příběh moc hezký.