jali komentáře u knih
myslím,že už žádnou další knížku od Jakoubkové číst nebudu.Z této knížky kapala sladkost až na zem.Všichni byli úžasní,fantastičtí, skvělí ,všechny zeny byly štíhlé jako víly i maminka v sedmdesáti,nosily nádherné šaty,všichni měli hoodně peněz a hlavně jedli,popisy jídel určitě zabraly část knihy ,všichni se měli rádi,Agátka létala po Evropě a postupovala v kariéře nakonec se objevil Ital s palácem v Římě,no přeslazené
dávám 5*,moc se mi knížka líbila, je neuvěřitelné,co člověk přežije nevím,co víc napsat,jen to,že ji doporučuji přečíst
Slyšela jsem na tuto knížku samou chválu,navíc jsem byla v Žítkové i v domku poslední bohyně Irmy.Knížka se mi líbila,ale zase tak úplně nenadchla,do poloviny mě moc nebavily zprávy z archivu,ale od poloviny mne knížka chytla a konec byl překvapivý a smutný.
knížku jsem poprvé četla před 38 lety,kdy mi ji šoupla kamarádka ,abych si po porodu v nemocnici něco přečetla.Smála jsem se tak,že mi málem praskly stehy.Od té doby jsem ji četla několikrát a stále mně baví,je to jedna z mých nejoblíbenějších knih
patřím mezi ty,které knížka neuchvátila,měla jsem co dělat,abych ji dočetla.A vůbec jsem se neřezala smíchy,jak mi někteří líčili.To u Betty Mac Donaldové jsem se nasmála víc