jana277 komentáře u knih
Môj výtlačok prešiel mnohými rukami - v drvivej väčšine s pozitívnym ohlasom. Pre mňa príjemná oddychovka s humorom, úprimnosťou, nadhľadom.
Neobvyklý námet, napätie do konca. Náhodný výber, dobrý výber, zaujalo. Odporúčam.
Oddychová detektívka.
Potkan zaujal viac, toto mi prišlo také nedozreté. Pokiaľ by som o autorovi nevedela nič, odhadla by som dielo ako prvotinu.
Vôbec mi nesedel štýl písania. Knihu som v polovici vzdala, čo sa mi nestalo 30 rokov, aby som dielo nedočítala.
Po pár stranách som si uvedomila, že som videla film. A to pri knihách nemám rada. Vedela som , čo má dejovo čaká, čítanie na teda až tak nelákalo.
Námet dobrý, deň predvídateľný,pre mňa veľmi ženské podanie.
Rýchle čítanie, niekedy naivné, chirurg zvláda neporovnateľne lepšie prácu polície, na dej človek rýchlo zabudne.
Na svoju dobu určite výborná kniha. Pre tú dnešnú písaná ťažšou rečou. Čítala som ju podstatne dlhšie,ako zvyčajne iné diela. Na mňa veľa poetických slov, boli state, ktoré som preskočila.
Sandru Brown čítam, keď už nemám čo čítať. Námety fajn, ale tá romantika...
Do knihy som sa začítala, zaujala a ako obyvateľka ZA som si hneď predstavovala miesta. S pribúdajúcimi vraždami som si hovorila, že už stačilo. A záver? Za mňa poriadny úlet fantázie autora. Ale určite si ešte niečo od neho prečítam.
Načo toľko zavraždených? Zmiznutú dcéru nebudeme hlásiť? Chorý psychoterapeut má šancu byť veleúspešný?... Pri čítaní som sa dosť často zamýšľala na obdobnými situáciami, ktorými je román pretkaný a ktoré poukazovali na nedotiahnutosť, až naivnosť. Ale ak by som sa nezamýšľala, tak docela fajn psychologický román.
Láska a krutosť rodičov bez hraníc. Trochu naivné veriť, že ak niekto vyrastá za takýchto podmienok dokáže v dospelosti funkčne žiť.
Do polovice knihy nadšenie a hladenie duše, no postupne poľavovalo. Veľa životného múdra.
Po dočítaní poslednej knihy od autora, kde som sa trochu strácala sa mi do tohto diela nechcelo.
Dve prekvapenia: 1. úplne iný žáner, zhodnotila by som ako rozprávka pre dospelých, 2. určite by som neodhadla, že to písal Forsyth, skôr, že ju len podpísal.
Čakala som trochu viac humoru. Zo psieho živova ma určite viac pobavil Frýbovej Robin.