jana8352 komentáře u knih
Detektivka s humorným podtextem, dobré čtení pro volnou chvíli, moc se mi líbila doporučuji.
Dobrý příběh, kniha se mi hezky četla, je to první kniha kterou jsem od autorky přečetla uvidím co ostatní.
Kniha má známku bestseller ale pro mě průměrná detektivka trochu zklamání čekala jsem víc
Dobrá detektivka bylo to moje čtení na Sivestrovský večer při hlídání mých pesanů, četla se mi dobře, žádný krvák, anglická detektivka s příběhem.
Kniha se mi nelíbila sice se dobře čte ale na mě je tam moc brutality některé scény jsou vysloveně odporné. Za mě Keplery už ne.
Kniha se mi moc líbila, je dobře napsaná, hezky se čte a obsahuje hodně dobrých informací a krásných fotografií. Spoustu věcí o pěstování rostlin jsem již sice věděla a nebyly pro mě novinkou ale některé věci mě zaujaly. Knihu mohu jen doporučit.
V půlce jsem knihu přestala číst, na mě moc rozvláčné a nudné.
Takový průměrný cestopis uvítala bych více popisu míst a krajiny, je to spíše o lidech co potkal kde spal ap.
Útlá knížka vyprávění z cesty do Santiaga de Compostela, pro mě bych čekala trochu více popisu z cesty závěrečná část o vybavení je dobře popsána. Nicméně se mi knížka líbila.
Ze začátku mě kniha trochu nudila ke konci čtení však nabralo na síle, dobrá knížka.
Knížka se mi líbila, dobře se čte, zajímavá česká detektivka, ráda si přečtu pokračování.
Knížku jsem přečetla za jeden den, moc se mi líbila.