JancaMia JancaMia komentáře u knih

Hořká chuť lásky Hořká chuť lásky Lenka Lanczová

Klasická oddechovka L.L. nic coby se dalo vytknout , nic co by bylo překvapivé ale stále krásně čtivé , byť už leta letoucí nejsem cílovka ..

17.01.2019 4 z 5

Jednou za život Jednou za život Simona Ingrová

Jedna z prvních autorčiných knížek , čte se krásně ale je znát že je to jedna ze tří prvních knížek autorky .. za mě osobně je hezčí "osud mě má rád"

01.01.2019 4 z 5

Co je v domě Co je v domě Táňa Kubátová

Parádní oddechovka .. i když za mě, o Miloše bych si asi neopřela ani kolo a když už asi bych neustupovala jako Marta ,v pravidelných intervalech by dostávál "világoš" aby se probral ...
Mistr člověk na svém místě který už si asi také něco prožil a Marta ? Milá, hodná holka ..šedá myš .. co se vlastně za tu šedou myš jen zkrývá ...
A ostatní postavy ... soused průhlednej a sestra Blanka .. i s tím se člověk musí naučit žít ..

01.01.2019 5 z 5

Poslední tango s Carmen Poslední tango s Carmen Alena Jakoubková

Tak nevím je to ještě pořád červená knihovna anebo degustačí menu na meetingu kolegů,přátel,ex přítelů, ex-manželů , babiček, dědečků ...

30.12.2018 2 z 5

Rozbité štěstí Rozbité štěstí Táňa Keleová-Vasilková

Kniha která obsahuje vše rozpad vztahumzačátek nového, problémy s dětmi, kariérní růst, ... zkrátka jako v životě nahoru a dolů ..

30.12.2018 4 z 5

Náhradní princ Náhradní princ Lenka Lanczová

Jj střeštěnej nápad a jak jinak může dopadnout ..

26.12.2018 4 z 5

Rebel Rebel Táňa Kubátová

Programátorka na srazu po 15 letech .. následuje e-mail od charismatického spolužáka a události se začnou slibně vyvíjet ..

20.12.2018 5 z 5

Kam se vytrácí láska Kam se vytrácí láska Lenka Lanczová

Moje nejoblíbenější kniha autorky (když pominu Mokrou louku) , baví mě svižnost, vtipnost a zároveň dramatičnost povolání zdravotních sester a také o tom co život přinese a ne vždycky je to příjemné .. s krásným závěrem že život jde přeci dál ..

20.12.2018 5 z 5

Mokrá náruč léta Mokrá náruč léta Lenka Lanczová

letní puťáky a jejich následky :))

14.12.2018 4 z 5

Jmenuji se Alice: Jsem narkomanka Jmenuji se Alice: Jsem narkomanka Ivona Březinová

Autorka ukázala dokonale duši narkomana a co všechno se v ní odehrává ..

04.12.2018 4 z 5

Lucky Luk I. Lucky Luk I. Lenka Lanczová

Lukáš Lucký a divoká devadesátá léta. Leona byla na facku a Marie/Sandra byla typická představitelka tehdejších přítelkyň veksláků .

30.11.2018 5 z 5

Falešní hráči Falešní hráči Zdena Frýbová

Kolotoč o tří vypečených manželstvích a jedné vraždě

24.09.2018

Hurvínkovy večerníčky pro kluky i pro holčičky Hurvínkovy večerníčky pro kluky i pro holčičky Vladimír Straka

jako malá jsem z ní byla celá paf :)

27.07.2018 5 z 5

Velká kniha o koních Velká kniha o koních Elwyn Hartley Edwards

asi nejzdařilejší encyklopedie o koních, jako náctiletá jsem jí doslova hltala..

17.07.2018 5 z 5

Malé ženy (skrátené vydanie) Malé ženy (skrátené vydanie) Louisa May Alcott

Jako malá jsem tuhle knížku milovala a zároveň litovala sestry Marchovy , místy je však kniha příliš naivní.

13.07.2018

Zbořeno: Zaniklé pražské stavby 1990–2020 Zbořeno: Zaniklé pražské stavby 1990–2020 Kateřina Bečková

Architektura naruby aneb co bylo a už není , zajímavé domy a jejich příběhy které novodobé developerské firmy změnili . V několika případech se jedná vyloženě o architektonické skvosty , které bohužel zmizeli a je jedno jestli šlo o secesní budovy anebo budovy brutalismu (které vypadali přímo kosmicky). Stejně smutné jako mnoho prázdných domů , které to čeká ..
Půjčeno z knihovny.

06.12.2024 4 z 5

Lidi od kolotoče Lidi od kolotoče Kamila Hladká

Rozhovory se světskými a pohled za kulisu jejich bytí. Půjčeno z knihovny.

21.10.2024 4 z 5

Nezadaná Nezadaná India Desjardins

Zábavnou formou ukázáno jak se žije single , jak je to občas super anebo naopak. Půjčeno z knihovny.

14.10.2024 4 z 5

Toxický squat Toxický squat Hana Kavurová

Zmatené, reakce rodičů absolutně nedávala smysl, zmatečné chování všech zúčastněných , místy silně nevěrohodné. Půjčeno z knihovny.

04.08.2024 2 z 5

Splněné sny Splněné sny Aida Brumovská

Závěrečný díl triologie. 1. láska voní tymiánem, 2. láska s vůní koňské hřívy . O dívce Vendule, chlapci Čárlím koních , psech a kamarádech .

14.07.2024 4 z 5