JaneTrestry komentáře u knih
Další krásná detektivka, ale musím uznat, že jsem četla lepší. I tak jsem vraha neuhodla a byla vedle jak ta jedle. I tak mohu doporučit, protože když se člověk začte do té knížky, tak uzná, že je taky krásně napsaná a ten motiv dvou vražd může být jakýkoliv :)
SPOILER - tak tato kniha byla taky super :) hned od začátku jsem věděla, ž Clifford nevraždil, ale kdo vraždil to jsem zase netušila. Jinak gratuluju Berovi Klingovi za povýšení :D:D:D Jinak tuto knihu taky mohu jen doporučit :)
další úžasná knížka a další úžasná část HP. Další část, kde jsem prolila slzy. Snapea jsem neměla ráda a po tom, co udělal, jsem ho přímo nenáviděla, ale po přeštění 7. jsem ho zase měla ráda (je to tím, že jsem ho pochopila)
U této knihy jsem bulela už hned od začátku. Prostě úžasná knižní sága :)
Tak měla jsem obavy tuto knihu číst, že bude stát za houby, ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla a zmýlila jsem se, protože tato kniha se mi moc líbila. Sice se od začátku ví, kdo jsou vrazi, ale hodně se mi líbilo, než padla nad nimi klec a vše vyšlo najevo. Taky jsem tuto knihu docela prožívala, tak že mohu jen doporučit :)
Další úžasná knížka. Myslela jsem si podle názvu knížky, že to nebude ono, že to bude tak trochu nuda, ale hned od začátku mě to chytlo a četla jsem to jedním dechem. Taky jsem byla od začátku až do konce napnutá jak kecky :D:D:D Mohu jen doporučit :)
tak tato kniha se mi moc líbila, četla jsem to jedním dechem a přečetla to ani ne za 24h. Už se těším i na film a jsem zvědavá jaký bude, jestli bude stejný jako kniha nebo ne.
úžasná knížka, nevěřila jsem, že by mě mohla bavit, ale zmýlila jsem se a bavilo mě to dost. Taky jsem byla hodně překvapena, co sny v době autora znamenají. Mohu jen doporučit:)
Od Pattersona ráda čtu ty jeho detektivky. I tato kniha byla napínavá, ale abych pravdu řekla, tak jsem se v příběhu vůbec nevyznala a svým způsobem jsem to nepochopila. Proto se budu radši držet jeho příběhu s Alexem Crossem nebo ženského klubu :)
některé příběhy byly skvělé, ale některé stály za prd, ale i tak jsem byla spokojená, protože Patterson patří taky mezi mé oblíbené spisovatele :)
Další skvělá spisovatelka a její skvělé dětské, dobrodružné příběhy :)
Detektivní případy z 87.revíru jsou nejúžasnější povídky od Eda McBaina nejlepší. Ráda je čtu. Kniha obsahuje žánr, který mám ráda :) Jen mohu doporučovat :)
Tak tato kniha mě moc nezaujala. Šlo nejspíš o to, že abych vše co autor Claudianus napsal já pochopila aspoň, musela jsem si vše přečíst 2X-5X. Tak že můj názor je, že se mi to moc nelíbilo.
pěkná bichle, ale četlo se mi to dobře a ani jeden z těch tří knížek jsem do teď nečetla. Prostě úžasné příběhy, do kterých jsem se tak vložila až jsem všechno prožívala s detektivy. Jen jedním slovem mohu říci DOPORUČUJU!!!