jani.ruzicko komentáře u knih
Já nevím no, nejsem moc zastánce častých pohledů do minulosti...tady je toho půlka knížky... Navíc ty pohledy se střídaj tak rychle, že se pomalu nestihne ani v minulosti a ani v přítomnosti nic stát...
Od "tajemství" Macy jsem čekala asi víc, to už mi jako horší prohřešek přišel ten Elliotův =)
Jak první tak i druhý díl se mi moc líbil. V rámci žánru je to pro mě jedno z těch na vrcholu, samozřejmě to není nic překvapivého, ale přesto milé a nesmírně čtivé.
Zasmála jsem se, pobrečela, naštvala a hlavně čekala co bude dál a jak to celé dopadne. =)
Budu doufat, že dojde k přeložení i dalších knížek ze série =)
Sice se jedná o nehezké téma, ale zároveň jde o velmi silný a krásný příběh. Spoustu emocí. Smála jsem se, dojala a prostě se do obou knížek vnořila tak, že jsem vše prožívala s hlavními hrdiny. Určitě by byla vhodnější jen jedna delší knížka, než dvě kratší, ale na druhou stranu se dá pochopit, proč to tak je. =)
Seznámení s pro mě novou autorkou bylo hrozně super a její styl psaní se mi moc zalíbil. Doufám, že se na našem trhu objeví její další příběhy a věřím, že budou stejně skvělé.
Každý asi tušil, jak to vlastně bude a díky bohu za to světlo na konci temnoty, přesto vím, že na tento příběh jen tak nezapomenu a že mě hodně zasáhl.
Určitě doporučuji! =)
Obálka nalákala, ale... Tak 3,5*. Námět není špatný, ten se mi líbil. Styl psaní taky není špatný - je to čtivé. Ale někdy mi vadilo to vyjadřování... Občas jsem si přišla, že čtu knížku, která byla napsaná v jiné době, takto nikdo už nemluví a už vůbec ne chlap =D ale je to možná jen můj pocit =) Zároveň to navzdory tomu tématu bylo asi až moc sladce napsané.
Myslím, že jsem si nikdy neuvědomila, jak děsné je slovo "dcera" (případně "dcerka"), tím, jak se pořád opakovalo, mě začalo naprosto iritovat =D Asi bych spíš opakovala Peppyno jméno =)
Konec byl až moc rychlý, ten si zasloužil víc =)
Tento díl se mi moc líbil. =) Olivie byla skvěle ostřílená a s Graysonem tvořili super páreček. Čtivé a mě to bavilo =) Opět nechybělo napětí, humor ani romantika.
Ze začátku jsem na oba byla fakt naštvaná. Za to jejich chování. On nafoukanej nadutec, kterej jen ubližoval a ona naivka, která si to nechá líbit. =)
Příběh sice předvídatelný, ale to mu nijak neublížilo. Určitě čtivé a s happyendem, takže proč ne? =)
Po dlouhé době dílo, které nevím, jak ohodnotit. Za mě je to asi trochu zklamání. Obávám se, že očekávání bylo podle anotace o mnoho vyšší, než to, co jsem nakonec dostala. =/ Námět sám o sobě nebyl vůbec špatný, ale asi mi vadilo to zpracování, kdy se podstatě nic moc nedělo. Asi potřebuji více emocí, které mě dostanou a vtáhnou do příběhu. Nechci říkat, že by knížka nebyla čtivá, naopak styl psaní byl dobrý a střídání pohledů vítané, ale asi už po těch letech očekávám něco víc.
Neurazí, ale bohužel ani nenadchne a obávám se, že ve mně nic nezanechá a nebude dlouho trvat a zapomenu na ní. =) Z tohoto téma šlo vytřískat mnohem, mnohem víc. =)
Tak další skvělý díl.
Jsem ráda, že se ve vztahu Jacka s Cameron, ať už pracovního tak i osobního, vše vyjasnilo. Jiskření a vtip určitě nechybí. Počet stran je přiměřený tomu, abyste neztratili pozornost délkou příběhu, ale zároveň abyste nebyli ochuzeni o důležité detaily.
Možná mě jen trochu mrzí, že byl vrah prozrazen tak brzy, to ubírá na napětí.
Oddychová rychlovka a já mohu doporučit. =)
Řekla bych, že ten, kdo tuto knihu označil jako erotickou, tak nikdy žádnou erotiku nezažil =) A název série, k prvnímu dílu rozhodně neodpovídající =)
Z knížky mám rozporuplné pocity. Na jednu stranu, to téma nebylo špatné, ještě protkané příběhy Danta, ale na druhé straně, mě strašně nudil ten počet stran... Někdy úplně zbytečné popisy čehosi nedůležitého... Pořád jsme se točili v kruhu, Julie od Gabriela odchází a už se nechce vrátit - během 5ti vteřin si to ale rozmyslí - tady někdo nemá silnou vůli =) Pořád se omílalo, že oba mají tajemství, ale nechtějí si o nich říct, nakonec to jeden na druhého stejně hodí, což pro čtenáře, ale už není záživné, protože už to pro něj stejně není žádným překvapením...
Méně omáčky a více k věci a byla by to příjemná romantika =) Další díly možná někdy v předaleké budoucnosti, až se budu hodně nudit =)
..a Easton dospěl....
Je to miláček, fakt =D V tomto díle jsem v něm opět poznala kluka, kterého jsem vídala v prvních třech dílech... horlivý, vytrvalý (když se jedná o lidi, které má rád), ochranářský a milující.
Skvělé (určitě prozatím) zakončení série. Rozhodně jsem nečetla naposled. Tohle Vás opravdu vtáhne a nepustí, dokud není konec. Já jsem si to užila.
Svatba na konci mě trochu překvapila, ale ne nepříjemně, spíš naopak.
Dvojčata a Dylan... necítíte v tom to pokračování ? =) A poděkování, mluví jasně, určitě něco bude, ať už o nich nebo zcela jiné dobrodružství a já se vážně těším.
Konec lehce dramatický a dost uspěchaný, ale i tak doporučuji všemi dvaceti =))
Tak jo, z toho konce mám fakt paniku.. jako vážně jsem dost vyděšená, jak tohle dopadne :-o taky jsem na sebe naštvaná, že jsem nepočkala na další díl, abych mohla hned navázat... =/ no, ještě že to nebude už dlouho trvat =)
Easton je prostě Easton a můj oblíbenec nezklamal. Když se chová k lidem, které má rád, ochranitelsky, je velmi těžké si ho nezamilovat, pokud ale má ty své jiné nálady, výlevy a nelogické "boty", nejradši bych mu za to nakopala! =)
Ovšem Hartley a její podělaná rodina, to je taky něco. Pokud by se ke mně takto chovali, rozhodně bych je neprosila, aby mě vzali zpátky. Ale asi se to dá pochopit, díky její mladší sestře.
Příběh Gideona a Savanny byl milý, ale bohužel krátký. Je to zvláštní, v předchozích dílech mi Gid přišel jako blbec, ale v Poskvrněné koruně mě velmi překvapil, v dobrém slova smyslu.
Takže určitě do toho a těším se na pokračování. =)
Tak já nevím, mně to nepřišlo zase tak strašné :) samozřejmě se to ze sérií Božský nedá srovnávat, ale ani si nemyslim, že by to autorky chtěly. Je to jiný a samostatný příběh a s předchozími sériemi nijak nesouvisí.
Možná jsme čekaly něco jiného, ale nebylo to zas tak hrozné.
Sice nijak originální, ale přesto příjemná oddychovka na dovču ;o)
Velmi zajímavý námět a pěkné zpracování. =) Dlouho jsem knihu odkládala, protože mi připadala jiná než na co jsem u autorky zvyklá a já se bála, že se mi to nebude líbit. Jsem ráda, že jsem se spletla! Příběh je poutavě napsaný, naprosto mě to vtáhlo, že jsem se sama při čtení pořád rozhlížela, jestli mě někdo nesleduje. =D A né, nejsem blázen, ale ten příběh Vás prostě dostane do pasti =) Navíc nemůžete ani přestat číst, protože potřebujete vědět, kdo je vrahem. Přiznávám, že i tato varianta mi prolétla hlavou, choval se fakt divně, ale na druhou stranu mi pořád nedocházel motiv, takže jsem tomu nedávala moc šancí. =) Za přečtení určitě stojí, za večer to máte sfouknuté. ;o)
Slušňák a Fúrie mě bavili =D Cade mě velmi zaujal už v předchozím díle a v tomto mě vážně nezklamal. Za mě lepší než jednička! =)
Tak dobře, nebudu lhát.. Colea prostě miluji... *_* Takto neskutečně charismatickou postavu jsem snad ještě nezažila! =) Hrozně mě zaujal už od první chvíle, kdy jsem se s ním v předchozích dílech seznámila, takže jsem se vážně těšila až vyroste a bude z něj skvělý chlap. Za mě jeden z nejlepších dílů série, no spíš pro mě opravdu ten nej =) Jinak celá série je bezva a určitě stojí za přečtení !! =) V mé knihovně má série své čestné místo! =)
Mal mě oslovil už v prvním díle takže jsem se na něj těšila a nezklamal mě... Anne měla silné nervy s takovým kecálkem :D velmi pěkně se tento díl četl a hlavně jsem se dost nasmála, třeba jako "nepotřebuju vědět jak ona se jmenuje, ja při sexu křičím svoje jméno" :D a nebo skákací postelová scéna,ta byla taky super :D za mě bezva, vtipné, smutné a na závěr miloučký trhač :D doporučuju přečíst :)
Knížku jsem dlouho odkládala a teď toho trochu lituji =)
Čekala jsem něco podobného jako série DIMILY, která se mi celkem táhla a vlastně mě postavy štvaly, ale dostala jsem naprostý pohodáře a sympaťáky. Za mě dobré, rychlé počteníčko =)
Za mě trochu utahané.. zbytečně zdlouhavé, furt jo furt ne a přiznávám, že jsem se ztrácela, po chvíli jsem nevěděla, jestli jsem v součastnosti, nebo v minulosti.. ale jako nápad dobrý =)
Příbě není špatně vymyšlený, jen to chtělo trochu jinak zpracovat =) Čtivost se mu určitě nedá vytknout =)
Ale..., na mě tam bylo až moc červenání... Anna má pocit, že s ní rodiče jednají jako ze 13tiletou, na druhou stranu já mám pocit, že se jako 13tiletá opravdu většinou chová =)
Miluju střídání pohledů hlavních postav, ale v tomto případě to bylo opět špatně uchopené, protože 2x po sobě úplně ta samá kapitola jen z pohledu toho druhého, není moc záživné =)
Takže tak 3,5 =) a plus za pěknou obálku