jani.ruzicko jani.ruzicko komentáře u knih

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Tak opět nám Elle Kennedy ukazuje, jak skvělou autorkou je. Tohle sice neměla pod palcem sama, ale to na tom nic nemění. =) Slvěle jsem se bavila. Hodně jsem se nasmála. Příběh byl skvělý a postavy sympatické. Blake byl takový obří medvídek. =D Žíši, více takových knih !!! =D

11.02.2018 5 z 5

Kylandovo vykoupení Kylandovo vykoupení Mia Sheridan

Lehce nereálný, přesto krásný, dojemný a silný příběh lásky. :)

04.02.2018 4 z 5

Nepřátelé a milenci Nepřátelé a milenci Simona Ahrnstedt

Už delší dobu jsem se na knihu chystala, začátek mě ale trochu zklamal a nějak jsem se nemohla pořád začíst, takže jsem ji na nějakou chvíli odložila. Nakonec jsem se k ní s odhodláním vrátila a s odstupem už to bylo lepší. Do poloviny je příběh skoro zbytečný, téměř nic se neděje, od druhé půlky ale konečně přichází nějaký děj a akce a kniha má spád. Přitom námět je to velmi "příjemný" a lehce odlišný od ostatních, jen kdyby tam nebyly ty počáteční zbytečné tlachy. Opět je to psané z pohledu vypravěče, kde prostě trvá, než se vždycky pořádně zorientujete a pochopíte, čí myšlenky jsou v danou chvíli na špičce. =) Věřím, že příběh Alexe, bude lepší :)

04.02.2018 3 z 5

Nightingale Way Nightingale Way Samantha Young

Dá se říct, že vlastně už od začátku jsem byla dojatá. Příběh byl zase malinko jiný než předchozí díly, tím, že se tam hodně řešila Maia, ale vůbec mi to nevadilo. Logan i Grace byli velmi sympatičtí a fajn. Samozřejmě to neměli lehké, ale zládli se se vším vypořádat. Opět jsem se velmi ráda setkala z hrdiny předchozích dílů a hlavně s oblíbencem Colem. ;o) Epilog z pohledů všech hrdinek je výborným a chtěným nápadem. Celá série je dle mého jednou z nejlepších vůbec a u mě v knihovně má své čestné místo. =) Jen mě mrzí, že už je vážně konec.

01.02.2018 5 z 5

Víš, že tě potřebuju? Víš, že tě potřebuju? Estelle Maskame

Chudák Dean, přesně jak jsem si myslela, tak to pro něj nedopadlo dobře... :/ Nápad s 5ti dolarovkou se mi líbil už i v prvním díle, ale evidentně jí už také odzvonilo... :) tento díl byl asi o něco lepší než první, hlavně tím, že Tyler se stal snesitelným, za to ale Eden, na to, že je starší, moc nevyspěla a někdy se chovala jak děcko. Tiffany je fakt neskutečná svi.. :/ V závěru jsem bulela =D takhle to rozhodně skončit nemělo, kor když není venku pokračování. No nic, počkejme si do srpna. ;o)

29.01.2018 4 z 5

Dívka ze Summer Hillu Dívka ze Summer Hillu Jude Deveraux (p)

Pýchu a Předsudek a Austenovou mohu v jakékoliv podobě a tohle bylo celkem osvěžující. =)Příběh pěkně vymyšlený, romantický, vtipný, hodně čtivý, určitě nijak neurazí. Možná ale až moc lásky na jednom místě, což je trochu nereálné. No a překlad jména Elizabeth na Lízu, absolutně nechápu důvod a děsně mě to iritovalo, jak nějaká koza. =D

26.01.2018 4 z 5

Manželská zkouška Manželská zkouška Jennifer Probst

Matka kuplířka opět zasahuje! =D Tento díl a potažmo celá série byly super, sice předvídatelné, ale přesto skvěle napsané. Toto byl tedy určitě milý závěr celé série. Jo a Wolfe byl sympaťák, těším se na jeho příběh. :)

25.01.2018 4 z 5

Kmotr Kmotr Mario Puzo

Kmotr je bezpochyby skvostné veledílo, které i po sté zaujme. Naprosté vtáhnutí do děje a perfektně vykreslené prostředí i postavy vás dostane! Smekám.

25.01.2018 5 z 5

Dohoda s láskou Dohoda s láskou R. L. Mathewson

Bradfordovskému apetitu jsem přišla na chuť a vážně mě bavil ! Opět lehce bláznivé, ale fakt jsem se nasmála ! =)

23.01.2018 5 z 5

Hra s láskou Hra s láskou R. L. Mathewson

Chvílemi trochu dětinské chování, ale to hašteření a spousta situací bylo vážně vtipných, takže jsem se zasmála a rozhodně bavila. =D

21.01.2018 4 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Bezvadné =D "Ako sa ma tvoja škareda cica?" =D Vtipný, milý, smutný a skvělý příběh, který mě nesmírně bavil a rozesmál. Určitě nečtu naposled a doufám, že vyjde i v češtině. =)

20.01.2018 5 z 5

Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Jsem vážně ráda, že jsem na tuhle knížku narazila. Skvělé!

20.01.2018 5 z 5

Zelená míle Zelená míle Stephen King

Tohle je prostě nádhera !

19.01.2018 5 z 5

Sladké podlehnutí Sladké podlehnutí Opal Carew

téma swingerů... co k tomu dodat.. to bylo tak blbý, až to vlastně bylo dobrý =D

17.01.2018 3 z 5

Nezvladatelná láska Nezvladatelná láska Julie James

Perfektní! Hrozně jsem se bavila! =) Vtipné, hravé, sympatické. Jsem nadšená. =)

15.01.2018 5 z 5

Obnažená Obnažená Kathryn Taylor

Závěrečný díl Jonathana a Grace byl o chlup lepší než první, přesto, ale pár výtek mám. Začátek byl podle mě zbytečně zdlouhavý a skoro o ničem, poslední třetina měla konečně ten správný drive, akorát mě mrzí, že to mohlo být lépe rozvedeno, např. vztah Jonathana a otce ( je tam jen zmínka, z čehož si samozřejmě můžeme domýšlet, ale určitě by to stálo za víc), na závěr velký skok, měsíc utekl a ani nevím jak, Grace má najednou už po zkouškách... a určitě bych uvítala i střídání pohledů. Na konci jsem si ale poplakala a hlavně proto 4*. =)

14.01.2018 4 z 5

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Zajímavé, nenáročné, čtivé, chvílemi vtipné, k zamyšlení. Achjo, tak opět musím sáhnout i po dalším dílu, po tom velmi, velmi otevřeném konci. Koho by nezajímalo, jak to s nimi dopadne a proč je Jonathan tak odtažitý. Takže hrr na něj ;o)

13.01.2018 4 z 5

Nejvíc sexy chlap Nejvíc sexy chlap Julie James

Dlouho jsem knihu odkládala, už kvůli tomu hloupému názvu =D ale nakonec jsem ráda, že jsem se k ní dostala. Vážně jsem se hodně bavila. Přestřelky mezi Taylor a Jasonem byly skvělé. Příběh je velmi čtivý, má vtip i šťávu. Postavy i prostředí sympatické. =)

12.01.2018 4 z 5

Zbohom, klamstvá Zbohom, klamstvá Cora Carmack

Slušňák a Fúrie mě bavili =D Cade mě velmi zaujal už v předchozím díle a v tomto mě vážně nezklamal. Za mě lepší než jednička! =)

11.01.2018 5 z 5

Štěstí na dosah Štěstí na dosah Irena Petříková

Fíha... tak tohle byla slátanina - je mi líto. Jako 1D mi nevadí, nápad ze snem - taky dobrý, ale ani ty sny nejsou nikdy naprosto perfektní, což ale Irena byla - za každou cenu a ve všem. Navíc absolutně jsem nepochopila naprosto zbytečné střídání pohledů, jejích kamarádek - jako proč? Za těch 79 kaček, to nestálo.

10.01.2018 1 z 5