jani.ruzicko jani.ruzicko komentáře u knih

Zkrocený Zkrocený Emma Chase

Matt a Dee, co dodat, opět jsem se skvěle pobavila, nasmála... =D nemůžu dát jinak než 5*. =)

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Kniha se mi líbila, příběh pobavil, konec byl trochu nečekaný... možná by mě zajímalo kolik vlastně Kláře bylo let, v příběhu není žádná konkrétní zmínka (nebo mi to nějak uniklo), někdy jak, mluvila, mi přišlo, že jí je tak 40, pořád ze sebe dělala starou, ale přitom to jí určitě nebylo.. záhada, no :D

25.11.2017 4 z 5

Hrdý Budžes Hrdý Budžes Irena Dousková

To zasmání, za to rozhodně stojí ;D

Faust Faust Johann Wolfgang Goethe

Můj oblíbený Faustíček ;o)

Dva roky prázdnin Dva roky prázdnin Jules Verne

Verneovky jsou pro mě prostě nesmrtelné. I když dětství je už dávno v trapu, vždy se k těmto knihám ráda vrátím a nikdy se nezmění to, že právě Verneovy knihy jsou ty, které mě přivedly ke čtení vůbec. =)

Cesta kolem světa za osmdesát dní Cesta kolem světa za osmdesát dní Jules Verne

Cesta do středu Země Cesta do středu Země Jules Verne

Tajuplný ostrov Tajuplný ostrov Jules Verne

Geniální! Verneovky jsou pro mě prostě nesmrtelné. A konkrétně tato, byla moje první ;o) I když dětství je už dávno v trapu, vždy se k těmto knihám ráda vrátím a nikdy se nezmění to, že právě Verneovy knihy jsou ty, které mě přivedly ke čtení vůbec. =)

Dvacet tisíc mil pod mořem Dvacet tisíc mil pod mořem Jules Verne

Na ostří nože Na ostří nože Julie James

Nebylo to špatné =) Díky humoru a všemu tomu příjemnému škádlení a jiskření mezi hlavními postavami je příběh velmi čtivý a skvěle utíká. Určitě sympatická oddychovka. ;o)

25.11.2017 4 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Rozhodně to mělo svoje kouzlo, a to doslova =) Některé pasáže mi přišly celkem dojemné, což bylo fajn =) Romantika psaná z pohledu vypravěče...no, nepřijde mi to úplně dobře, osobně mám radši ich formu, která se k tomuto žánru hodí více, takže mi vždycky chvíli trvá než se začtu. =)

24.11.2017 4 z 5

Elegantní hřích Elegantní hřích Kendall Ryan

Dle některých názorů, jsem se toho trochu bála, ale nakonec se mi knížka celkem líbila... Bylo tam to příjemné jiskření mezi hlavními postavami =) Oba nakonec šli proti svým předsevzetím a zajetým kolejím, což bylo fajn =) No, a samozřejmě trojka i s Brayem (ten mi byl sympatický) mě překvapila a pořád jsem tak nějak čekala, že to Ben nebo Emmy stopnou, ale nestalo se, takže vlastně taky bezva :D

21.11.2017 4 z 5

Kdopak je ta zrzka? Kdopak je ta zrzka? Alice Clayton

Příběh není špatný, dost jsem se nasmála ;) akorát se tam pak začaly pořád dokola opakovat sex scény, což by nevadilo, kdyby nebyly pořád stejné... takto se dal příběh určitě o dost zkrátit a bylo by to lepší :)

19.11.2017 4 z 5

On On Carey Heywood

Přišlo mi, jak kdyby to psala nějaká patnáctka... Ze začátku to nebylo špatný, ale pak už byla Sára furt jen ufňukaná a ubulená. Will byl docela fajn. Naprosto mě ale iritovalo používání slova "JEJ" místo slova "HO", znělo to děsně knižně a vůbec se to nehodilo, rozhodně né v každé větě (jako vážně, zájmeno HO není sprosté slovo!), dále používání slova "TADY" místo "SEM" - možná v nějaké hantilce je to OK ale rozhodně né v klasické češtině. Navíc všechny věty byly psané v přítomném čase a v podstatě v "procesu", což je další nesmysl, takhle nikdo nemluví. Za mě je nejhezčí obálka :D

17.11.2017 3 z 5

Růže pro Charlotte Růže pro Charlotte Elizabeth Craft

Moc jsem od toho nečekala... takže mě to nijak nemohlo urazit. A přes to, že je to také ohrané téma, byl příběh celkem poutavě napsaný a stránky alespoň pěkně ubíhaly. =)

15.11.2017 4 z 5

Milý Johne Milý Johne Nicholas Sparks

Krásný příběh... *_*

15.11.2017 5 z 5

Tajemství Elly a Michaela Tajemství Elly a Michaela Jessica Sorensen

Přišlo mi, že se toho tam moc nedělo (na druhou stranu, někdy méně - je více) a přesto stránky rychle ubíhaly... =) Určitě oddychovka, co neurazí =)

15.11.2017 4 z 5

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Velmi čtivý a silný příběh se spoustou emocí. Měli toho hodně, s čím se museli vyrovnat. =)

13.11.2017 5 z 5

Přiznání Přiznání Anna Todd

Tak já teda nevím... celý díl se to točilo pořád dokola... Hardin to pos*ral, Tess brečela, pak mu odpustila a pořád to stejné, jen jiné důvody... jako je to čtivě napsané, takže knížka docela utíká, ale je to fakt zbytečně dlouhé... navíc jako vždy si oblíbím postavu hned na začátku celé série, v tomto případě Zeda, který nakonec pěkně ostrouhá... vybírám si špatné hrdiny =D

10.11.2017 3 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Pořád jsem si říkala, kde je sakra ten problém... v čem Hardin jede... sázka mě teda vůbec nenapadla, i když je to vlastně stále omílané klišé :D Příběh je zbytečně dlouhý, trochu se točil v kruhu, ale výsledek není špatný =) Jdu na druhý díl =)

07.11.2017 4 z 5