janina66 janina66 komentáře u knih

Hřebec Hřebec Alice Clayton

Vtipné, humorné, moc jsem se bavila. A ty představy Viv fakt stály za to. Bylo to víc vtipné, než Roštěnka. Knihovníkovi jsem moc fandila.

14.01.2020 5 z 5

Sněžný měsíc Sněžný měsíc Michaela Klevisová

Tak za mě ne. Hodně se mi líbily Dům na samotě, Kroky vraha nebo Zlodějka příběhů. Na tuto novou jsem se moc těšila, ale trochu jsem se nudila a napětí veškeré žádné. Samozřejmě krásně popsané Beskydy a samoty chalupy, ale to je všechno.

09.10.2019 4 z 5

Zabij mě znovu Zabij mě znovu Rachel Abbott

Od 1.stránky úžasně napínavá kniha. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Doporučuji

26.08.2019 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Knihu jsem četla v lednu v nemocnici. Moc hezké čtení.

24.08.2019 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Jedním slovem super. Nemohla jsem se od knížky odtrhnout.

17.06.2019 5 z 5

366 pohádek na dobrou noc 366 pohádek na dobrou noc kolektiv autorů

Tato kniha pohádek mě minula, ale předčítala jsem svým dětem. Moc se mi líbily.

31.08.2020 5 z 5

Temné noci Temné noci Nora Roberts

Oba příběhy sester brilantní a napínavé. Žádné zdlouhavé natahování děje, který je velice čtivý a svižný. Výborné zápletky obou příběhů. První "Noční směna" o moc zajímavější. V druhém trošku překombinované, ale dohromady hodnotím vysoko.

03.08.2020 5 z 5

Trable na jehlách Trable na jehlách Christina Dodd

Já jsem nadšená. Příjemná, odpočinková a vtipná knížka. Napětí, láska a romantika. Velice čtivý příběh. Oba, Brandi i Roberto byli sympatičtí. Četbu jsem si užila a pobavila se.

30.07.2020 5 z 5

Nečekaná touha Nečekaná touha Gail McHugh

Jak všichni píší, tak 1.díl opravdu trochu lepší než toto pokračování. Ale i tak se mně celý příběh líbil. I tady zajímavá zápletka a knhu jsem si užila.

22.07.2020 4 z 5

Sršeň Sršeň Vita Jamborová

Mně se tato klasická detektivka líbila. Od začátku zajímavá zápletka vraždy. Peter byl sympaťák. Prostředí obyčejné vesnice, tak jako všude. Každý ví o všech a všem, co se kde šustne. Kniha byla čtivá a moc mě to bavilo.

03.07.2020 5 z 5

Morušový strom Morušový strom Tomasz Białkowski

Tak zaprvé to bylo velice čtivé. Do 1/3 zajímavé a napínavé. Pak bohužel přišla část popisování náboženských historií, sekt a jiných náboženských fanatiků. Ale konec byl velice napínavý. Tím se to trochu vylepšilo. Je vidět, že poláci mají náboženství v sobě.

19.06.2020 3 z 5

Ledový ostrov Ledový ostrov James Rollins (p)

Jsem nadšená. Mám ráda takovéto tajemné knihy. Děj velice napínavý, akční, stále vás drží v napětí. Dobrudružné, nechybí ponorky, které miluju v knize i ve filmu. Prostě pohádková jízda, plná napětí, pro dospělé. Já si knihu užila.

18.06.2020 5 z 5

Úniky Úniky Julie Garwood

Oddychový a velice čtivý příběh s romantikou a napětím. Agent Liam i Alison mně byli sympatičtí. Moc zajímavé téma hackerství.

13.06.2020 5 z 5

Poháry touhy Poháry touhy Markéta Harasimová

Děj knihy se odehrává na jižní Moravě. Hlavní hrdinka, Viola zdědí po dědečkovi vinohrad a sklep. A tak se pustí do práce, ačkoli nemá vůbec žádné zkušenosti, pokouší se pokračovat v rodinné tradici. Za pomoci pár zkušených vesničanů, vinařů. Nechybí napětí, láska, erotika, ale i duchařina, kterou zrovna nemusím. Jinak hodnotím kladně, kniha se výborně četla.

05.05.2020 4 z 5

Jiskření Jiskření Penelope Douglas

Taková milá romantika. Příběh plné lásky a sexu Fallon a Madoca. Sice čtení pro mladší, ale i tak se mi líbilo, jak to skončilo.

30.04.2020 3 z 5

Hra na fanty Hra na fanty Dick Francis (p)

Jedna z nejlepších Fancisovek. Mám v knihovně úplně všechny. Pro tuto jsem šáhla, protože jsem četla před 15lety a už jsem si nepamatovala vše. Teď oživeno. Na konci jsem nemohla přestat číst. Úžasné.

04.03.2020 5 z 5

PS: Nesnáším tě PS: Nesnáším tě Winter Renshaw

Bože to bylo tak nádherný! Moc jsem si celou knihu užila. Přečteno jedním dechem, nemohla jsem se od knihy odtrhnout.

17.01.2020 5 z 5

Moucha Moucha Dominik Dán

Kniha se četla velmi dobře. Prostě česká (slov.) detektivka. Akorát konec byl dost drsný. Také si myslím, že moc chlastu a cigaret knižním detektivům spíše škodí.

03.07.2019 5 z 5

Čára života Čára života John Francome

Další úžasná detektivka z dostihového prostředí. Přiměřeně napínavé, i když je zde více osob. Vše je přehledné.

04.09.2020 4 z 5

Negrínek Negrínek Václav Mejstřík

Také jsem četla v dětství. Darovaná od mého tatínka. Měl ji velmi zachovalou, i když často čtenou. Úžasné čtení.

02.09.2020 5 z 5