Janpa komentáře u knih
Autorka opět nezklamala, tento díl byl skvělý. Vůbec mě nenudil. :)
Nechápu, jak po tomto konci zvládnu vydržet do září na 3. díl.
Tento díl se mi líbil, jediné, co mi vadilo bylo, že všichni obdivovali Elvíru a chudák Hetty nic. Jinak super :D
Opět skvělý styl psaní, který dokáže zaujmout. Z konce jsem byla nejdřív hodně naštvaná, ale pak se mi i ten zdál celkem dobrý, když jsem znala všechny informace. Určitě doporučuji. Jediné, co bych vytkla je, že se v této knize téměř nic nedělo a když už ano, běželo to děsně rychle.
Přesto dávám pět hvězd, protože tato série je prostě moje srdeční záležitost. :D
Myslím, že když si odmyslíme dobu, ve které to bylo psáno, tak je to normální deník puberťačky.
Velmi zajímavé je prostředí, ve kterém to psala. Mně se to líbilo, jediné co mi přišlo velmi líto bylo, že je na konci chytli. Ikdyž jsem předem věděla, jak to skončí, stejně mě to dostalo. Je mi jich líto, stejně jako mnoha dalších lidí, kteří museli zažít hrůzy války.
Mě teda zcela nadchla. Měla jsem ji přečtenou během pár dní a když jsem se začetla, nemohla jsem se odtrhnout. Paráda. Miluju styl psaní této autorky, zatím všechny její knihy mě zaujaly a bez výjimky vtáhly do děje. Vřele doporučuji. :D
Jako bylo to fajn, ale první díl byl za mě lepší. Na začátku mi dost dlouho trvalo než jsem se začetla. Pak už se četlo pěkně, ale nebyla to taková ta kniha, kdy nemůžete přestat číst, to ne.
Na začátku jsem si myslela, že to není nic moc, ale jakmile jsem četla dál a dál. Děj mě opravdu chytl a ke konci jsem se nemohla odtrhnout. Už se moc těším na třetí.
Skvělá kniha. Úplně mě dostala, nečekala jsem od toho tolik, ale je to bomba. Stejně krásné je i filmové zpracování. Určitě doporučuji.
Asi se budu opakovat, ale je to bomba. Skvěle napsané. Čtenáře to vtáhne do děje, měla jsem přečtené za 3 dny. Určitě doporučuji nejen pro děti, ale i starší čtenáře. :)