Jara 56

Krásně napsaný životopisný román ze smutné doby chudých lidí.

Přečteno, dle mého je to nejslabší z autorových románů, ale i tak se dá číst.

Nádherně napsané, ten bručoun krásně popsaná postava (ten autor mě snad znal:-D), sice než jsem si zvykl na to přeskakování v čase tak mě to trochu vadilo, ale jinak naprostá paráda.

i u mě jedna z těch slabších knih od tothoto autora, ale za přečtení jako oddechovka to i tak stojí.

Trochu slabší než jiné knihy tohoto autora (zvláště skoky v čase na čtivosti nepřidávají), ale i tak příjemné čtení, mám tohoto autora rád.

Podle mě jedna z těch hodně dobrých a navíc Reacher dostal i pořádnou pecku, až mu hlava bolela a to je co říct. :-D

U me dobrý, ba co dím víc než dobrý, líbilo se mě a s klidným svědomím doporučuji přečíst, kdo má tento žánr rád.

Povídky, klasika Francisovka a životopis krásně čtivě a zajímavě napsaný.

Výborně napsané, dle mého jedna z nejlepších knih Dicka Francise, i když vlastně všechny jsou skvělé jen některé jsou ještě lepší. :-)

Některé povídky celkem dobrý, ale celkově žádné nadšení.

Sice mám raději ty akčnější knihy D. Francise, ale i tak spokojennost, hezky napsané.

Trochu z jiného soudku, než Ranhojič a Šaman, ale i tato kniha se mě líbí. Příjemně se četla.

Trochu jsem se zalekl, když jsem v komentářích četl, že je to z období války Sever proti Jihu, moc tyto krvavé romány nemusím, ale kniha překonala očekávání a nadchla mě, stejně jako předtím Ranhojič i když ten je z jiného soudku. Je to krásně napsané, postavy jsou pečlivě popsané, včetně různých povahových rysů a to jak u indiánů, tak třeba postava Matky představené zakládají nový klášter. Prostě parádní román a vřele doporučuji k přečtení.