Jara 56 komentáře u knih
Díval jsem se na seriál Všechny velké a malé bytosti a pro porovnání jsem se dal do čtení knižní podoby, je to krásně napsané a na rozdíl od mnoha jiných knih, zrovna tak krásně natočené, spokojennost. Budu shánět další díly o zvěrolékaři, už se těším.
Krásně napsaná kovbojka se vším co k tomuto žánru patří, nejlepších od tohoto autora co jsem zatím četl.
Pěkně napsaná kowbojka, sice trochu hokej ve jménech než jsem si zvykl kdo je kladný a kdo ne, ale zaujalo mě a už jdu shanět další knihy od tohoto autora.
Krásně napsaná odpočinková detektivka o bratru Cadfaelovi, řekl bych jedna z nejlepších. Děkuji autorce za pohodu která z knihy vyzařuje.
hodně mě zklamalo, musel jsem se přemlouvat abych to vůbec dočetl.
Krásně napsané, všechny Případy bratra Cadfaela které jsem dosud přečetl se mě líbí, ale tento je super 1+
Hezky napsané, jako skoro všechny díly, opět pohodová odpočinková četba a skutečně je dobré je číst postupně jak jsou napsané, hezky se potom vzpomíná kdo s kým a o čem :D
příjemné oddychové čtení, žádný drasťák ,Bratr Cadfael je kásně vymyšlená postava, sice mnich, ale také již má v životě lecos za sebou a tím je postava pravdivější. Hezké počtení.
Dnes už klasika a na současné detektivky málo akční, ale pořád mě dokáže zaujmout.
Velká spokojennost ,příjemné počtení ,odpočinkové, žádný drasťák.
Vrátil jsem se po létech ke knihám E. Wallace a opět mě uspokojují a to i tato knižka, je zajímavé, vzhledem ke stáří kdy byla napsaná, že má stále ještě své kouzlo a napětí.
Hezky jsem si u této knihy zavzpomínal na svoje dětství, kdy mě kniha uchvátila a po pravdě řečeno, své kouzlo má i teď po letech. Krásně se čte nová verze překladu od Ondřeje Nefa.