jarmila6295 komentáře u knih
Sdílím stejný názor, jako Potvurka735 - příliš mnoho osob, které mi splývaly, pořád jsem se nedokázala orientovat v Rohanovic "klanu", ale i tak jsem pak měla potřebu knihu dočíst, chtěla jsem zjistit, co je vlastně "pointou" knihy. A jsem ráda, že jsem dočetla, že jsem vydržela.
Knihu jsem přečetla večer na jeden zátah, nedalo mi to a nemohla jsem odložit. Velmi procítěně napsané.
Skvělá kniha - dvě dějové linky, které spolu zdánlivě nesouvisí a vygradují ve velký závěr. Mája - obrovský respekt, co vše dokázala - hlavně duševně a fyzicky - zvládnout, takové dítě a tolik bolesti..., kniha velmi čtivá, velmi doporučuji!
Super! Zatím nejlepší z těch 3 knih, které jsem od něj četla :-)
Perfektní! Bavilo mne to od začátku až do konce! Vřele doporučuji!
Kniha mne vůbec nebavila, hlavní představitelka pořád na koberečku u šéfa.., ne, nic pro mne...
Velmi smutná, ale nádherná kniha - zločin a trest v nejryzejší podobě. Přečetla jsem jedním dechem.
Původně jsem myslela, že nedočtu, ale nakonec jsem velmi ráda, že jsem si knihu přečetla a až vyjde druhý díl, ráda si opět takovou milou, ale zároveň smutnou knihu přečtu, takže doporučuji!
Zajímavá kniha, až do konce jsem si nebyla jistá, jak to dopadne.
Tak za mne tedy naprosto super, styl psaní i dej se mi perfektně trefil do noty. Více takových knih
Tak musím říct, že tohle byla první kniha od Jo Nesbo, kterou jsem četla fakt s nechutí a jen z úcty k němu jsem se kousla a dočetla jí. Kniha mě nebavila od samého začátku, fakt vůbec...
Ze začátku jsem váhala, zda knihu vůbec dočíst, vůbec se mi nelíbila. Po cca půlce jsem ale věděla, že dočíst musím :-), takže vydržet!
Pořád jsem byla na rozpacích, co si o knize mám myslet, ale vzhledem k tomu, že se četla rychle, tak jsem pokračovala, abych věděla, co z toho vlastně vyleze. První polovina knihy byla taková těžko orientovatelná, ale závěr se mi líbil, konečně to dávalo smysl a kniha ve mně zanechala příjemný až mrazivý dojem, takže konec dobrý, všechno dobré a jsem ráda, že jsem jí dočetla :-D
Bohužel se jednalo o příběh na základě skutečné události... :-(, ale velmi dobře napsaný.
Tato kniha se mi líbila mnohem více než Dívka v ledu - doporučuji!
Knihu jsem četla s obrovským zaujetím a ač mě autoři nepřesvědčili, jsem moc ráda, že jsem se mohla dozvědět tolik informací! Moc doporučuji!
Jsem moc ráda, že jsme měla čest číst tuto knihu, je to možnost projevu úcty pro všechny, kteří trpěli a zahynuli v koncentračních táborech.
Velmi zvláštní kniha, ani mne moc nebavila, ale dočetla jsem a zanechala ve mně takový zvláštní pocit marnosti života :(