Jaruš71 komentáře u knih
Asi jsem četla něco jiného, mě se to líbilo. Oddechovka- zamilovaný pár a kolem spousta dětí - bavila jsem se. Těším se na dalších šest dílů
Láska nikdy nekončí. Smutné, ale krásné. Těším se na další tři příběhy
Moc krátké, ale oddechové pohodové romantické…….
Velmi lehká historická romance, moc dobře se četla a pobavila.
Prostě jsem musela první čtyři knihy přečíst po druhé, abych navázala na závěrečný díl a vůbec nelituji !! Opět jsem se skvěle bavila a doporučuji.
Po přečtení dvou dílu /s přeskakováním brutálních popisů/ přiznávám, že na to nemám žaludek. Další díly ani náhodou.
Tak tohle stojí za přečtení, prostě život. Doporučuji.
Další skvělé čtení, doufám že se brzy dočkáme dalších deset dílů této série.
Super, doporučuji, potřebuji další díly a nejlépe všech dalších deset !!!
Bylo to úžesné, rytíři , láska, Skotsko to miluji a doporučuji.
Já si to taky užila jen jsem překvapená , že kniha není zařezena jako 2díl k Jak se stát skotskou milenkou, na kterou přímo navazuje.
Celá série velmi čtivá, ačkoli její ukončení je trošku smutné ohledně Alexi kolegů
Úžasné, smutná a zároveň moc pěkná. Nevím koho obdivovat víc, Adriana za to co dokázal a byl odvážný ~ nebo Nadiu a Nathana za to co překonali. Doporučuji !!!
Neřekla bych zbytečné, spíš by bylo lepší jen jednu knihu. Lea a Leovu šanci spojit a průběžně přecházet z Evie k Leovi,četlo by se to jaště lépe. V každém okamžiku bychom věděli na co myslí a co prožívají každý za sebe.
Já byla opět s spokojena. Příjemná oddechový přečtená jedním dechem, těším se na další knihy těchto autorek.
Moc pěkný historický román, romantický a lehce se četl. Určitě by to mohl být první díl úspěšné série.