Jaruš71 komentáře u knih
Další historická romance od této autorky. Čte se to samo a velice dobře, i když je tam romantiky až dost, ale třetí díl si stejně nenechám ujít.
Odpočinková podzimní jednohubka, snad se brzy dočkáme dalších dílů.
Úžasné čtení, příběhy sourozenců McKenna jsou dobrodružné, odvážné a romantické. Určitě se ke knihám vrátím a přečtu znovu celou sérii.
Pěkné odpočinkové čtení, snad se dočkáme dalších 7 dílů.
Čeká nás ještě 7 dílů vztahu Penny a profesora + 3 díly Profesor Hunter tak uvidíme
Je tam opravdu všechno láska, přátelství, zápletka i romantika z minulosti. Moc pěkné čtení.
Taková klasika od Karen, láska k vánocům, zasněžené příroda a lidské příběhy. Pohodové a nenáročné čtení.
Moc pěkně se to četlo; úžasná dovolená, tak proč si ji neprodloužit; nejednou bác, uspěchaný konec celého příběhu, takže jen 4*
Tak tohle bylo moc čtivé a pěkné. Snad se brzy dočkáme dalších knih této autorky. DOPORUČUJI milovníkům historických romancí
Odpočinkové čtení ze života. Ukázka toho co jsme ochotni udělat pro milovaného člověka, abychom ho ušetřili bolesti. Některá rozhodnutí jsou pěkně hloupá a ublíží stejně jako pravda kterou chceme skrýt.
Líbilo se mi to, všechny tři díly jsou velmi čtivé. Snad se někdy dočkáme dalších čtyř příběhu.
Trochu jiný historický román než jen plesy, krásné šaty a gardedámy: jedna statečná obyčejná žena. Doporučuji !!!
Podle prvního dílu je tahle kniha slabší, ale určitě si přečtu i další čtyři díly. Těším se na příběh Willow i Katie.
Tak to bylo pěkný, opravdu stojí za přečtení. Těším se na další díly
Moc pěkná pohádka, lehce se četla a byla plná kouzel. Doporučuji !!!!