jasmína komentáře u knih
Kniha mě zaujala svým nápadem, vtipem, nečekala jsem od ní prakticky nic, a mile mě překvapila.
České detektivky moc nemusím,ale tato mě pohltila svou atmosférou, napínavým dějem, doporučením na ryzlink rýnský, no bomba :) no a pokud bude další vinařské krimi, už se moc těším !!
Daleko víc se mi líbil Sběratel nevěst, ale i tato kniha se mi celkem líbila.
Měla jsem celkem obavu z násilí, ale je tam spíš hodně psychologie i napětí, a už se chystám na jeho další knihy.
Tak tato mě celá pohltila, sice si člověk musí zvyknout na jiný styl, ale tolik napětí a nervozity jak to dopadne jsem dlouho nezažila.
Tuto knihu mi kdysi půjčil taťka z knihovny a přečetla jsem ji na jeden zátah a musel půjčovat od Kinga další :)
Smutné, realistické, proč ne, je to život, taky nás nečeká vždy happy and..
Jediná kniha a dokonce i film, který se D. Steel povedl a nezařadila bych ho mezi hnus či odpad !! Naopak !
Nadšení veliké, dvojka kniha se mi už tak nelíbila.. a to jsem ještě nevěděla, že to zfilmují s okouzlujícím a sexy charizmatickým Hughem Grantem....
Už si děj ani moc nepamatuju, četla jsem to ze zvědavosti, ale odpad bych to nedala, myslím, že to může hodnotit spíš spisovatel, který tomu hodně rozumí, jako odpad.
Knihu jsem objevila u nás v práci náhodně, přečetla jsem hodně rychle, a pořád jsem myslela, že holka dostane rozum, že jí to mimčo nějak nakopne, ale bohužel... tihle lidé nemají šanci přežít..
Skvělá kniha, která nezapadá do klasických hororů Kinga.
Od autorky E. Jelinek mi nejsou knihy blízké ani v nejmenším..
Je to už delší dobu, co jsem tuto knihu četla, ale vím, že se mi moc líbila a přečetla jsem ji na jeden zátah :)
Na knihu jsem se po jeho předchozím románu těšila jak malá holka, ale tentokrát jsem tak nějak nebyla překvapená koncem, ani tím, co vždy bylo nepatrně jasné, četla jsem sice do dvou rána, ale mírné zklamání se u mě bohužel dostavilo..
U knihy jsem si poplakala, nejvíc tam, kde jsem objevila hrubky, které jsem naivně doufala, že neuvidím. Dokonalá kniha, nevadí mi ani obal..
Mám moc ráda pejsky, máme king kavalíra španěla :), a tak je jasné, že se mi kniha líbila..