Jerry H komentáře u knih
Opět hezké a napínavé čtení, akorát už za hranicí uvěřitelnosti.
Méďa Béďa překvapil, pěkné, čtivé s rychlým spádem, je vidět, že ví o čem píše. Bod strhávám za celkovou "uvěřitelnost", ale stejně je to pro mě borec.
Parádní knížka, kde na pár stránkách je prakticky všechno, jak by se člověk měl chovat a jak by měl žít. Jen se na to podívat z trochu jiné stránky, ne pouze z té materiální. Co je zde napsáno, za mě sto pro pravdivé.
Kniha, rozdělená do pěti kapitol, která vyvolává obrovské množství otázek a odpovědí, na které si každý čtenář musí odpovědět sám. Nejvíce k zamyšlení mne vedla otázka: zda je lepší žít v tradiční rodině (prakticky bez možnosti rozvodu), když jsou v ní partneři nešťastní, nebo v jiném systému a ten život si přizpůsobit situaci?
Je to takové příjemné dobrodružství mladého kluka, který vyrazí s výpravou za nosorožci. Spíše taková pohádka, ale na tu dobu to nejspíš bylo ucházející.
No, pěkně se to četlo, určitě je zde podrobný popis všech těch technologií, čím USA disponuje. Jinak to je ale opravdu taková pohádka pro dospělé. Na druhou stranu se toho čtenář poměrně dost dozví.
Až na ten překlad parádní kniha. Fakt neuvěřitelné, co člověk vydrží
Taková oddechovka pro zasmání.
Kniha se hezky četla, těch intrik tam ale dle mého bylo místy až dost a nejsem si jist, že by to takto v té době mohlo být. Ale jinak vše propracované a člověk si o té době může udělat nějakou představu.
Vymakané do poslední stránky, jako ostatně většina autorových knih.