Jessybelle Jessybelle komentáře u knih

Koně - Práce ze země Koně - Práce ze země Lesley Bayley

Zajímavá kniha o práci s koňmi ze země pohledem různých uznávaných trenérů. Našla jsem v ní hodně inspirace.

14.11.2016 5 z 5

Věrná svému snu Věrná svému snu Nora Roberts

Taková příjemná oddechovka, o malinko lepší než první díl.

29.10.2016 5 z 5

Lekce manželství Lekce manželství Victoria Alexander

Pěkná knížka, mile romantická, taková oddechovka. Věřím, že bych se k ní po čase mohla vrátit.

09.10.2016 5 z 5

Útes Útes Nora Roberts

Moc pěkná knížka,po které se dá sáhnout po čase znovu.můžu jen doporučit.

28.08.2016 5 z 5

Tichý přístav Tichý přístav Nora Roberts

Super kniha,i když první díl byl lepší. Sybill mě zaujala a nakonec se pěkně vybarvila. Kniha k oddechu a odpočinku, těším se na další díl, škoda že je poslední.

29.07.2016 5 z 5

Past na dobrodruha Past na dobrodruha Nora Roberts

Knihu jsem četla již několikrát, myslím, že není třeba víc komentovat...

23.07.2016 5 z 5

Guvernantka Guvernantka Arnette Lamb

První knížka, kterou jsem od této autorky četla, přišla mi super, čtivá oddechovka plná romantiky, vtipu. Můžu doporučit.

12.05.2016 5 z 5

Nástrahy vášně Nástrahy vášně Hannah Howell

Kniha se mi líbila, příběh v ní byl pěkný, napínavý. Taková příjemná oddychová, nenáročná četba. Četla se velmi dobře a rychle.

08.02.2016 5 z 5

Vzpurná nevěsta Vzpurná nevěsta Deeanne Gist

Kniha se mi líbila, byla to oddychová, pohodová a nenáročná četba. Měla švih, příběh, napětí...

08.02.2016 5 z 5

Anna Leonowensová a král Siamu Mongkut Anna Leonowensová a král Siamu Mongkut Zdeněk Čech

Super kniha. Četla jsem ji až poté, co jsem viděla film, ale rozhodně mě nezklamal ani film ani kniha.

23.07.2015

Dar lásky Dar lásky Julie Garwood

Úžasná kniha, četla jsem ji již několikrát a pokaždé jedním dechem. Nakonec jsem si ji i koupila.

18.07.2015

Mary Rose Mary Rose Julie Garwood

Toto byla moje první knížka od této autorky. Líbila se mi, přečetla jsem ji jedním dechem, a je to už 11let.

18.07.2015 5 z 5

Dvůr stříbrných plamenů Dvůr stříbrných plamenů Sarah J. Maas

Sice nebyla tak akční, ale líbilo se mi vykreslení Nesty, jejího přerodu, uvědomění a pochopení. Odkládala jsem ji a byla to škoda. Fakt jsem si ji užila. Každou stránku. Teď ještě poslední díl. Už se těším.

02.11.2024 5 z 5

Advokát chudých Advokát chudých John Grisham

První kniha od tohoto autora a nebude poslední. Dobře zpracované sociální téma, kniha mě "donutila" zamyslet se nad životními hodnotami. Mohu doporučit.

24.09.2024 5 z 5

Dědic hraběte z Grevillu Dědic hraběte z Grevillu Kat Martin

Klasická červená knihovna, taková oddechovka. Trochu moc natahované, příběh ne a ne skončit. Ariel byla taková naivní a lehce ovlivnitelná.
Ale s klidným srdcem mohu doporučit.

13.03.2024 4 z 5

Zasněžené příběhy Zasněžené příběhy Michal Unar

Jeden příběh lepší než druhý, každý úplně jiný. Všechny jsem si náležitě vychutnala a užila. Mohu vřele doporučit všem.

11.01.2024 5 z 5

Život plný koní Život plný koní Petr Feldstein

Pěkná kniha hlavně pro milovníky koní a dostihů o jednom z žokejů a později trenérovi. Je psána čtivě. Leccos mi připomněla, i já měla kdysi tu čest jezdit pár těchto leteckých koní, i když až po jejich dostihové kariéře. Na Františku Vítkovi si cením nejen jeho citlivého přístupu, ale že zdraví koní u něj bylo na prvním místě.

17.07.2023 4 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Jj, čtivá je, možná by mohla být o malinko kratší, nicméně mám ráda tlusté knihy. Tady mi konec přišel trochu překombinovaný. Ale jinak se zase dozvídáme víc o ostatních hrdinech.
No, tak se snad za nějaký čas vrhnu na další díl.

04.06.2023 5 z 5

Omyl statného Skota Omyl statného Skota Gayle Callen

Klasická červená romantika tentokrát ze Skotska, taková předvídatelná oddechová jednohubka. Čte se dobře.

04.06.2023 4 z 5

Jen ty a já Jen ty a já J. D. Robb (p)

Skvělé jako vždy. Napínavé, rozuzlení výborné. Mohu jen doporučit. Tak další díl zas za nějaký čásek. Už teď se na něj těším.

14.03.2023 5 z 5