jesterkan komentáře u knih
Knihy je výborná. Příběhy v ní jsou velmi poučné a ze zkušeností se člověk mnoho poučí.
Kdyz clovek cte knihy od Tolkiena citi se sam v jinem svete. Zadne jine knihy od jinych autoru nejsou tak citelne jako jsou od Toliena
Smutný příběh, ale epicky napsán. Kvůli takovému jazyku nejraději čtu Tolkiena
Škoda, ze se nepodařila dokoncit ta předělana verze, ale i tak to byl krasny dej
Závěr velmi dobré ságy. Knihu jsem přečetl rychlostí světelnou až mě zamrzelo, že nebylo více stran a rozsáhlejší děj.
Do této série jsem se pustil s přesvědčením, že to bude pecka. A po přečtení první ze tří knih jsem zjistil, že tomu tak opravu je.
Doporučuji pro všechny.
Popis konce života dvou úžasných lidí, kteří svým příkladem přivedli hodně lidí k víře. Jejich spravedlnost a bezúhonost přinesla po jejich smrti změny, které vedli k lepším zítřkům, všem lidem v oblasti. Jejich příklad nás vede a inspiruje.
Bádání po útočnících a jejich motivech. Knížka me velmi bavila a přinesla spoustu zábavy a napětí.
Druhý díl se mi četl velmi těžko. Ovšem na konci knihy to bylo svižnější a závěr se četl velmi dobře. Plné hodnocení dávám hlavně pro Thrawna a Vadera. Jako mínus vidím rozdělení knihy a na ten celý děj byla kniha příliš krátká
Dobrý začátek ságy. Na konci knihy mě sice dosti štvalo, že se defakto dozvíme vše podstatné až v druhé knize, ale kniha velmi bavila.
Kniha byla velmi svizna az na jeden zásek to bylo rychle a podstatne. Po druhem dile ,ktery byl pro me více hororem tak se to vratilo do spravnych kolejich. Vice takovych knih
Po prvním díle se kniha četla velmi rychle. A znovu dokázala, že daná série je napsaná bravurně, doufám že to tak drží do konce série
Tak jak pisi ostatni. Skvely vhled do casu pred Skrytou hrozbou a priblizeni mladi Obi-wana.
Zprijemneno romanu a alespon jsem se dozvedel cas historie Jedi, ktere nejsou jinak popsany
Jedna z nejhezcich knih ze star wars. Byla svizna a kdyz pominu nektera fakta, ze uplne nesedeli s novym vyvojem SW tak se mi cela zapletka a smysl knihy velice.libil. Byl zde videt vyvoj hlavnich postav a dej nam nabidnul pohled na cele bitvy popsany ve filmech z jinych smeru a tim i obohatil nase povedomi o techto akcich. Velice doporucuji, krasne cteni
Oddechové čtení, které mě velice bavilo. Další kniha, která vysvětluje některé informace ze seriálů a dalších knih. Samotný děj je velmi rychlý a neúprosně se blížíte ke konci. Záporné hodnocení bych viděl maximálně v počtu stránek a málo děje ze vzpomínek na Anakina a na Obi-wana
Stejně jako předchozí kniha se mi velice líbila. Tohoto autora mám rád a těším se na další knihy